Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok További ajánlatok

Mórahalom: új fürdő lesz a karácsonyi ajándék

Mórahalmon december 22-én a város karácsonyi ajándékaként, ünnepi fénybe öltöztetve adják át a Szent Erzsébet Gyógyfürdő teljesen megújult főépületét. A fürdőben az ünnepek alatt hosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket.

Ötcsillagos minősítés kapott Bükfürdő

Újabb elismerést tudhat magáénak a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos színvonalúként minősítette a strandfürdőt. Rendkívül sikeres éve van a büki fürdő mögött, valóságos díjhalmozóvá vált.

Hazai sípályák termálfürdők közelében

Egy kellemes, havas tájon eltöltött nap után mi is hozhatna kellemesebb pihenést, mint néhány óra a termálfürdőben? Bár a hazai sípályák jó része még néhány hétig nem kínál megfelelő minőségű havat, azért a téli sportok szerelmeseinek jó része már készül a szezonra.

Hat tea, ami távolt tartja a téli nyavalyákat

Nagyon kevesen vannak, akiknek sikerül elkerülni a megfázást a hideg évszakban. Ha még nem túl nagy a baj, érdemes a természet patikájához fordulni, egy-egy jó tea nemcsak felmelegíti a testet, de segít visszafogni a betegséget.

Top 7 luxusmedence a világ körül

Van olyan, amelyik 8 hektáron terül el, és van, amelyiket 200 méter magasan építették fel: a világ leghosszabb, legnagyobb, legmagasabban épült, legszebb panorámájú medencéit sorra venni évszaktól függetlenül, akár télen is jó móka.

Téli sportos programok – nemcsak fürdőzőknek

Tél, fürdőzés, wellness – szinte egymástól elválaszthatatlan fogalmak. De mit tegyünk, ha már kijöttünk a medencéből, kipihentünk magukat, és a családi wellness hétvégén vágynánk valami mozgalmasabb és izgalmasabb tevékenységre is?

Hangolódjunk az ünnepekre egy fürdőben

A hazai fürdők a héten is gondoskodnak arról, hogy minden vendég színes programok közepette töltődhessen fel a közelgő ünnepekre: kényeztető szauna est, adventi forgatag, zenés éjszakai fürdőzések, közös karácsonyfa díszítés és Lego játszóház is várja az érdeklődőket.

Ünnepvárás a maximumon: kitett magáért Zalakaros

Mozgalmas és meghitt adventet élhet át egyszerre, aki még idén Zalakarosra látogat. Rengeteg remek program lesz a városi fürdőben is, a gyerekek számára szervezett vigasságokat pedig össze sem tudjuk számolni.

Filléres arcápolás: bőrradír házilag

Az ünnepek alatt szeretnénk a legjobb formánkat hozni, ám a karácsonyi rohangálás és nagybevásárlás közepette nem mindenki engedheti meg magának, hogy sokat költsön külsejére. Jó hír, hogy nem is kell!

Ennek az ajándéknak lehetetlen nem örülni

Egy karácsonyi meglepetés, amellyel egyszerre adunk pihenést, nyugalmat, felfrissülést, személyes és maradandó emlékeket? Vajon mi lehet ez, és mekkora csomagba fér bele?

Illatok segíthetnek a fejfájáson

Ha sokat fáj a fejünk, akkor nem árt, ha tisztában vagyunk vele, hogy nem kell minden esetben feltúrnunk a gyógyszeres fiókot. Bizonyos illóolajokat sikerrel hívhatunk segítségül fejfájásunk kezelésére.