Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok További ajánlatok

Rengeteg bajra jó a diófalevél

A diófának nemcsak a termése, hanem a levele is többféleképpen felhasználható, áldásos hatásáról sokfelől hallani. Nézzük, valójában mi mindenre hívhatjuk segítségül!

Világbajnokságon szurkolhatunk a magyar mestereknek

A Szaunamester Világbajnokság döntője szeptember 18-24 között Hollandiában, a Thermen Soesterberg vadonatúj 200 fős mesterszaunájában zajlik, több mint 18 ország közel 90 szaunamestere részvételével. Magyarországot három egyéni és három csapat képviseli.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket?

Ahogy ruha- és cipő készletünket, úgy a szervezetünket is fel kell készítenünk a hideg évszakra. Erős immunrendszer nélkül a legmelegebb kabát sem ér sokat. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, amelyeket mindenki megtehet immunrendszere védelmében.

Retró képek a jövőből: egy uszoda is lehet varázslatos hely

Egészen festményszerűek ezek képek, amelyek ebben a szlovák uszodában készültek. A környezet nagyon retró, de a hangulat a jövőbe repít. Ha kedveli a furán bájos fotókat és a színes úszósapkás lányokat, imádni fogja ezt az összeállítást.

Őszi vitaminbomba: a sütőtök

A sütőtök sokunk kedvence, azonban kevesen tudjuk róla, hogy az édes csemege, mennyire szuper egészséges. Tele van vitaminokkal, magja kedvező ásványianyag-összetétele pedig megfelelő a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzéséhez is.

Ötmilliárdból szépül Az Év Fürdője és környezete

A régió turizmusát fejlesztő program keretében ötmilliárd forint jut Hajdúszoboszlónak. A pénz egyik feléből a fürdőt, másikból a környékét fejlesztik.

Makón a lakosok dönthetik el, akarnak-e uszodát

Fürdőfejlesztési konzultáció indult Makón. A dél-alföldi fürdőváros vezetése a lakók véleményére kíváncsi, szerintük milyen fejlesztések kapcsolódjanak a Hagymatikumhoz. A kérdőívet az interneten lehet kitölteni.

Pihentető őszi kalandozások az ízek birodalmában

Melyik lurkónak ne volna kedve kicsit az igazi suli helyett varázslóiskolába járni, hatalmas vízi birodalomban pancsolni vagy épp kipróbálni a "kütyü-világ" legújabb csodáit? Van egy klassz tippünk, hol is töltődhetne fel a család a legjobban az őszi szünetben.

Nemcsak pihenhet, gyógyulhat is a Miskolctapolca Barlangfürdőben

Elérkezett a wellness, a fürdőzés és az egészséges kényeztetés ideje, hiszen attól, hogy ősszel gyengülnek a nap sugarai, korábban sötétedik és néha egy-két szürke felhő is megjelenik az égen, még nem kell begubóznunk a szobában.

Mit öntsünk a szaunakályhára? - A legtöbb gyümölcsös illóolaj tiltólistás

A szaunában eltöltött kellemes perceket érdemes szaunaolajokkal feldobni, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyet választunk.

A legjobb fürdők a határtól délre

A tengerben pancsoláshoz ugyan hideg van már, de gyönyörű és rendkívül színvonalas fürdők várnak minket, akár már a déli határtól pár kilométerre is. Hadd ajánljunk közülük néhányat!