Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók További ajánlatok

Zala megye kiváló fürdői, ahol télen is csobbanhatunk

Az ország nyugati szegletében felfedezhetjük az egyik legnépszerűbb gyógyfürdőt, a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termáltavát, éjszakai fürdőzésen vehetünk részt, és nagyokat csúszdázhatunk a fedett zalai fürdőkben.

Tíz étel, amelyeket fogyasztva télen is elég D-vitaminhoz juthatunk

Összegyűjtöttünk néhány ételt, amelyek fogyasztásával könnyebb lesz kihúzni a tavaszi napsugarak eljöveteléig!

Kültéri termálvizes medencével bővül a kisújszállási fürdő

A fürdőbe, a kempingbe és a szállodába érkező vendégek rendelkezésére is áll majd a Kumánia új medencéje. A szezonra a kempinget is bővíteni fogják Kisújszálláson.

Töltődjünk fel a tél legsötétebb hónapjaiban is

Az év eleje a lelki-fizikai megújulás, feltöltődés jegyében telnek, ezért nem árt, ha a leghidegebb hónap betegeskedős fáradtságán, olyan helyen lendülünk túl, ahol minden a kényelmünket szolgálja. Mindezek jegyében nyolc úti célt ajánlunk.

A Zalakarosi Fürdő lesz az ország első kerékpárbarát fürdője

Egyre több a kétkerekű turista a zalai fürdővárosban, hiszen a környék adottságai ideálisak a biciklis kirándulásokhoz. A városi fürdő kedvezményes kerékpáros belépővel, masszázzsal és kerékpártárolókkal várja a bringásokat.

Utazás kisgyerekkel és babával? Így lehet álomutazás

Az ország egyik első gyermek-, és bababarát szállodájában jól tudják, milyen fontos szerepet töltenek be a gyerekek és szüleik életében a közösen szerzett, felejthetetlen pillanatok.

Felújítanák az 5 éve bezárt uszodát Debrecenben

Debrecen nagyerdei fedett uszodája 5 éve nem fogad vendégeket, teljesen tönkrement. Az uszoda felújítására és átépítésére a szomszédos élményfürdő modernizálásával együtt kerülne sor.

Fürdők és sípályák: Karintia bámulatos úti céljai

Ausztria legdélebbi tartományában, Karintiában lélegzetelállító alpesi tájakon síelhetünk napközben, de a nap végén a legjobb érzés mégiscsak elmerülni egy forró jakuzziban, vagy lazítani a szaunában. Mutatjuk a fürdőket, ahol ezt mind megtehetjük.

Magas vérnyomás ellen természetesen, hibiszkusz teával

Vérnyomáscsökkentő, májvédő, gyulladásgátló hatása miatt is érdemes megkóstolni az arab világ kedvelt italát, a hibiszkuszteát. Tele van vitaminnal, de gazdag ásványi anyagokban, így magnéziumban, nátriumban, káliumban és foszforban.

Hét plusz egy fürdő mítosz a világ körül

Legendák és mítoszok között telnek napjaink, erről szólnak az újságcikkek, a filmek, a sorozatok, a szenzációk és a bestsellerek. Miért pont a fürdők maradnának ki a sorból? A világot járva összegyűjtöttük a legérdekesebb termál-mítoszokat.

Tengervizes medence is épül Zalakaroson

Sós vizű medencével bővül a Zalakarosi Fürdő, amely egy vadonatúj szaunaparkkal is gazdagodik az év végéig.