Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Állatsimogató - Fenyvespuszta

Balatonmagyaród
További információ
A Fenyvespuszta Állatsimogatóban élvezhetjük az állatok és a természet közelségét, simogathatunk többek között nyuszit, csacsit, bárányt és törpemalacot, az itt eltöltött idő felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt remek program. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 800

Jelleg: Aktív időtöltés, Természeti látnivaló

Fedett + Szabadtéri


Az állatsimogatóban lovaskocsikázásra is van lehetőségünk, az egy órás kalandtúrán gazdag vad- és madárvilág, valamint a természet nyugalma és szépsége vár minden résztvevőt. Aki szeretné, a pónilovaglást is kipróbálhatja. Puha bundás csacsik, bárányok, nyuszik, kecskék várják a simogatást, ölelgetést és az etetést. A bivalyok is hagyják magukat simogatni, imádják, ha a szarva tövét és a füle mögött vakargatják, simogatják őket, és a hasukat is nagyon szeretik, így egy kis zoo csemegével könnyen kicsalogathatók az istállóból. A törpemalacok elégedett röfögés közepette hanyatt dobják magukat, ha megsimogatjuk őket, nagyon szeretik, ha a hasukat is simogatják. A gyerekeknek játszótér is épült. 
A sétakocsizáshoz és pónilovagláshoz előzetes foglalás szükséges, személyesen vagy telefonon a nyitvatartási időben. Bővebb információ itt található. 
Az Állatsimogató a kis-balatoni Kányavári-sziget bejáratával szemben található, Balatonmagyaród szomszédságában. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Balatonmagyaród látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...


Balatonmagyaród
Látnivalók
Megközelítés