Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Apát-Kúti Völgy

Visegrád
További információ
Az Apátkúti-völgy ideális választás az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: ingyenesen látogatható

Jelleg: Aktív időtöltés, Természeti látnivaló

Szabadtéri


A völgy Visegrád és Pilisszentlászló között található, Budapesttől mindössze 45 kilométerre. Bejárása 3-4 órát vesz igénybe, és a kis szintkülönbségnek és a jól kiépített ösvényeknek köszönhetően akár kisgyerekes családok számára is teljesíthető. A tájon kényelmes túraútvonal vezet végig, ahol a kirándulók megcsodálhatják az erdő vad szépségét.
A Telgárthy-rétig akár autóval is fel lehet menni, ahol ingyenes parkoló várja a kirándulókat. A Nagymarosi révtől a Rév utca – Nagy Lajos utca – Mátyás király utca vonalon érhető el. A Mátyás király utcán (amely párhuzamosan halad az Apátkúti-patakkal) végig kell menni egészen addig az elágazásig, ahol balra fordulva, a Panoráma utcán a Fellegvárba juthatunk, jobbra kanyarodva az Apátkúti-patak völgyébe érünk. 

Közeli fürdő

A visegrádi fürdő korszerű wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálfürdővel várja a vendégeket. A Lepence Spa az év minden napján látogatható. Az erdős hegyoldalba épült római és török hangulatú fürdő széleskörű wellness szolgáltatásokat biztosít és képzett szakemberekkel várja a vendégeket. A fürdőben egy 30-40 fokos tepidárium, a szuanaparkban pedig finn szauna és gőzfürdő merülő medencével, illatos gőzkamra, három aromakabin, jégkút, élményzuhanyok, infrakabin és natúr szauna található.Fürdők
Lepence Spa