Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont Chernel-kert, Arborétum, Múzeum

Kőszeg
További információ
A kőszegi Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpontban a gyerekek és a felnőttek is játékos formában ismerkedhetnek a környék élővilágával.
Az 540 négyzetméteres bemutatótéren végighaladva megismerkedhetünk a Kárpát-medence és az Alpok találkozásánál jellemző élővilággal. Az alsó szinten az állat-, illetve növényvilágba, valamint a természettudósok munkásságába nyerhetünk betekintést, a galérián pedig interaktív tárlatokban tanulmányozhatjuk a madarak világát. A központot övező élményösvényen haladva játszva kerülhetünk közelebb a természethez az óriáskirakó és a gólyalabirintus segítségével. A Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont melletti arborétumban pedig madárgondozó telepet látgathatunk meg – itt ápolják a sebesült baglyokat és más ragadozó madarakat.

Nézze meg a Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont 360 fokos képét!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával).

 

Tekintse meg a látogatóközpontról készült videót is!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Kőszeg látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Szállásajánló
városivárosi
állatbarátállatbarát
Közeli látnivalók
Szent Jakab-templom
A kőszegi gótikus és barokk képet mutató Szent Jakab-templomot a 14. és 15. század fordulóján építhették.
Részletek


Részletek

Jurisics-vár
A Jurisics-vár a Kőszegi uradalom igazgatásának mindenkori központja volt már építésétől kezdve. 
Részletek

Hétforrás
A Hétforrás, a Kőszegi-hegység legismertebb forrása, egyben közkedvelt kirándulóhely, nevét a hét magyar vezér után kapta.
Részletek

Írottkő Natúrpark
Az Írottkő Natúrpark Magyarország nyugati határszélén jelentős védett természeti értékekkel, történelmi, kulturális örökséggel rendelkező tájegység.
Részletek

Programajánló