Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Bényi Galéria

Debrecen
További információ

A Bényi Galéria meghatározó szerepet tölt be Debrecen és a régió képzőművészeti életében. 

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Jelleg: Múzeum, emlékház, tájház

Fedett


A galéria identitásának meghatározó része, hogy a jövőben is gondozza és bemutassa a megbecsült helyi alkotók munkásságát, együttműködéseket alakítson ki a hazai elismert művészekkel, és a kortárs művészetet pártoló, támogató helyi- és regionális gazdasági szereplőkkel egy új közösséget teremtsen. 

 

A Kölcsey Központban található 310 m2 alapterületű kiállítótér és a hozzá tartozó I. és II. emeleti Foyer a 2022-es évtől kereskedelmi funkciókkal bővült, amely a helyi értékek, a haladó művészet és a piaci szereplők között indít diskurzust; létrehozva egy olyan kulturális teret, ahol egymásra találhat a művész, a műkedvelő közönség és a kortárs művészeti alkotásokba befektetni szándékozó magángyűjtők, továbbá az üzleti- és a gazdasági szervezetek szereplői.

 

 

A galéria éppen aktuális kiállításairól ide kattintva tájékozódhat. 

 

 

Fürdőajánló

 

A debreceni fürdőközpont, az Aquaticum a Nagyerdő szívében található, amely termál-, gyógy-, strand-, élményfürdő, aquapark és wellness részlegeivel valamennyi generáció számára komplex szolgáltatásokat kínál. Az élményfürdőben a legkisebbeket speciális klórmentes bébimedencével, a nagyobbakat gyerekmedencével, kültéri és beltéri gyermekjátszóval várják. Van még itt hullám- és élménymedence is, továbbá izgalmas csúszda, mászófal, vízicsopper, waterball, jakuzzik, barlangfürdők, sodrófolyó, gejzír, dögönyözők, gomba- és nyakzuhanyok, illetve egy Mediterrán Étterem és Thai Masszázscentrum. A termálfürdő medencecsarnokában 33, 35 és 38 fokos termálvizes medencék közül választhatnak a vendégek. Minden medencében megtalálhatóak a kényelmes ülőpadok, amelyek a kellemes pihenést, ellazulást segítik elő. Az egészségtudatos ember számára a szaunázás kiváló lehetőséget biztosít a relaxálásra, jó közérzetet adva újraéleszti az ember szellemi és testi frissességét. A termálfürdőben egy több száz négyzetméter alapterületű Szaunavilág található, melyben finn szaunák, gőzkabinok, jégkút, tepidárium, infraszauna, hideg vizes csobbanó medence, Kneipp medencék és élményzuhanyok szolgálják vendégek kikapcsolódását.