Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Debrecen Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


november. 23. - december. 23.
Advent Debrecenben

Debrecen
Az advent kezdetével évről évre a város karácsonyfája melletti közös gyertyagyújtásokkal ünnepel Debrecen. A Kossuth téren és a Piac utcán november végén nyit a Debreceni Adventi Vásár, amely többek között egyedi kézműves termékekkel, ellenállhatatlan finomságokkal, lélekmelegítő forralt borral várja – közel 100 faházban – a karácsonyra készülődő vásárlókat. Debrecen ünnepi fényei advent első vasárnapján gyulladnak ki.
június. 14. - június. 16.
Debrecziner Gourmet Fesztivál

Debrecen
Három napon keresztül kóstolhatnak-lazulhatnak az érdeklődők a debreceni Nagyerdőben, a Békás-tó partján.
augusztus. 06. - augusztus. 09.
Debreceni Bor- és Jazznapok

Debrecen
A finom borok mellett pálinkák, pezsgők, hagyományos magyar ételek, házi sajtok várják a látogatókat a Békás-tónál, a hangulatról pedig közel 40 jazzformáció gondoskodik.
augusztus. 14. - augusztus. 21.
Debreceni Virágkarnevál

Debrecen
A nyári fesztiváli időszak legvirágosabb rendezvénye idén augusztusban is színes programokkal várja Debrecenben a látogatókat. 
augusztus. 16.
Aquaticum Országos Csúszdabajnokság

Debrecen
Minden év augusztusában értékes nyereményekért és a csúszdabajnok címért csúszhatnak a bátor jelentkezők az Aquaticumban. A nap folyamán családi programok és meglepetések is várják az érdeklődőket. A versenyzők kedvezményes belépőjegyet válthatnak a bajnokság napján!
szeptember. 20. - szeptember. 22.
Debreczeni Zamat Fesztivál

Debrecen
Az érdeklődők végigkóstolhatják Debrecen legismertebb éttermeinek gasztronómiai különlegességeit és az ország legízletesebb pálinkáit. A hangulatot ezúttal is Magyarország legnépszerűbb zenekarai és előadói biztosítják.
október. 12. - október. 13.
Mesés Szaunamaraton az Aquaticum Szaunavilágban

Debrecen
Mesés szauna és gőzprogramokkal, meglepetés vacsorával kedveskedik a gyerkőcöknek a debreceni Aquaticum. 
november. 08. - november. 10.
Márton-napi Libalakoma

Debrecen
A helyi libából készült alföldi ételek és az egri borok frigyéből különleges fesztivál születik Debrecenben. 
november. 11. - november. 19.
Debreceni Őszi Fesztivál

Debrecen
A Debreceni Őszi Fesztivál az év jelentős kulturális rendezvénye, mely számos művészeti ágban kínál minőségi programokat, alkalmat adva helyi és országos jelentőségű évfordulóinkról való megemlékezések számára is.
november. 30.
Debreceni Bormustra

Debrecen
A debreceniek megrendezik a borok mustráját a Déri Múzeumban, Kelet-Magyarország egyik legszínvonalasabb boros rendezvényét. Több, mint 70-féle bor várja a minőségi borkedvelő közönséget, igazi különlegességekkel is előrukkolva a mustrára.