Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Debrecen - Gyógyhely

Programok


március. 31. - április. 02.
Húsvéti Aqua Manó Party

Debrecen
Színes húsvéti programokkal várja az egész családot a debreceni Aquaticum: kreatív kuckó, tojáskereső verseny, Aqua Dance minden korosztálynak, vízi vetélkedők a hullámmedencében.
április. 29. - április. 30.
Majális az Aqua Manókkal

Debrecen
Április 29-én és 30-án az Aqua Manókkal szórakozhatnak a kisebbek az Aquaticum Élményfürdőben: kézműves foglalkozás, vízi zumba és vízi játékok várják az érdeklődőket.
május. 20.
Pünkösdi Sokadalom az Aqua Manó Party animátoraival

Debrecen
Május 20-án pünkösdi sokadalom várja a családokat az Aqua Manó Party animátoraival: kézműves foglalkozás, vízi zumba minden korosztálynak, vízi vetélkedők a hullámmedencében.
 
május. 27.
Gyereknap Bubuval és az Aqua Manókkal

Debrecen
Az Aquaticum gyereknap alkalmából is színes programokkal készül a kicsiknek, akik Bubuval és az Aqua Manókkal szórakozhatnak ezen a napon, különböző játékok keretében.
augusztus. 12. - augusztus. 21.
Debreceni Virágkarnevál

Debrecen
A nyári fesztiváli időszak legvirágosabb rendezvénye idén augusztusban is színes programokkal várja Debrecenben a látogatókat. 
Témába vág

Ausztria legmenőbb szaunái

A finnek mellett talán az osztrákok az a nép, akik igazán megadják a módját, ha szaunázásról esik szó. Legyen az egy hordóban, vagy a páratlan látványt nyújtó, Alpokra néző elegáns kabinban, de izzadhatnak egy, a bécsi Károly-templomra néző hetedik emeleti szaunában.

Időutazás a fürdők titokzatos világában

Vajon hasonlít egymásra az indiánok izzasztó háza és a finn szauna? És vajon mit importáltak a rómaiak a régi indiai fürdőkből? Világjáró fürdőtörténeti áttekintésünk következik.

Termálfürdő épülhet Kengyelen

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei községben a termőföldek egy részén terveznek termálfürdőt építeni, ha a képviselő-testület is támogatja.