Debrecen Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


június. 14. - június. 16.
Debrecziner Gourmet Fesztivál

Debrecen
Három napon keresztül kóstolhatnak-lazulhatnak az érdeklődők a debreceni Nagyerdőben, a Békás-tó partján.
augusztus. 06. - augusztus. 09.
Debreceni Bor- és Jazznapok

Debrecen
A finom borok mellett pálinkák, pezsgők, hagyományos magyar ételek, házi sajtok várják a látogatókat a Békás-tónál, a hangulatról pedig közel 40 jazzformáció gondoskodik.
augusztus. 14. - augusztus. 21.
Debreceni Virágkarnevál

Debrecen
A nyári fesztiváli időszak legvirágosabb rendezvénye idén augusztusban is színes programokkal várja Debrecenben a látogatókat. 
augusztus. 16.
Aquaticum Országos Csúszdabajnokság

Debrecen
Minden év augusztusában értékes nyereményekért és a csúszdabajnok címért csúszhatnak a bátor jelentkezők az Aquaticumban. A nap folyamán családi programok és meglepetések is várják az érdeklődőket. A versenyzők kedvezményes belépőjegyet válthatnak a bajnokság napján!
szeptember. 20. - szeptember. 22.
Debreczeni Zamat Fesztivál

Debrecen
Az érdeklődők végigkóstolhatják Debrecen legismertebb éttermeinek gasztronómiai különlegességeit és az ország legízletesebb pálinkáit. A hangulatot ezúttal is Magyarország legnépszerűbb zenekarai és előadói biztosítják.
október. 09. - október. 10.
Mesés Szaunamaraton az Aquaticum Szaunavilágban

Debrecen
Mesés szauna és gőzprogramokkal, meglepetés vacsorával kedveskedik a gyerkőcöknek a debreceni Aquaticum. 
november. 06. - november. 08.
Márton-napi Libalakoma

Debrecen
A helyi libából készült alföldi ételek és az egri borok frigyéből különleges fesztivál születik Debrecenben. 
november. 13. - november. 20.
Debreceni Őszi Fesztivál

Debrecen
A Debreceni Őszi Fesztivál az év jelentős kulturális rendezvénye, mely számos művészeti ágban kínál minőségi programokat, alkalmat adva helyi és országos jelentőségű évfordulóinkról való megemlékezések számára is.
november. 23. - december. 23.
Advent Debrecenben

Debrecen
Az advent kezdetével évről évre a város karácsonyfája melletti közös gyertyagyújtásokkal ünnepel Debrecen. A Kossuth téren és a Piac utcán november végén nyit a Debreceni Adventi Vásár, amely többek között egyedi kézműves termékekkel, ellenállhatatlan finomságokkal, lélekmelegítő forralt borral várja – közel 100 faházban – a karácsonyra készülődő vásárlókat. Debrecen ünnepi fényei advent első vasárnapján gyulladnak ki.
november. 30.
Debreceni Bormustra

Debrecen
A debreceniek megrendezik a borok mustráját a Déri Múzeumban, Kelet-Magyarország egyik legszínvonalasabb boros rendezvényét. Több, mint 70-féle bor várja a minőségi borkedvelő közönséget, igazi különlegességekkel is előrukkolva a mustrára.