Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Bogácsi kilátó

Bogács
További információ
A település fölé magasodó dombtetőn álló Bogácsi kilátóból csodálatos panoráma nyílik a falura és a Bükkaljára. 
A település egyik dombján magasodó hatszög alapú építmény érdekessége, hogy bogácsi kőből készült, de az igényes küllemnél valószínűleg jobban le fogja kötni a figyelmünket az elénk táruló látvány. Innen nem csak egész Bogácsra lehet rálátni, hanem északon a Bükk vonulataira, délen pedig a Dél-Borsodi Mezőségre és a Hevesi-síkságra. Bár egy kisebb kilátóról van szó, itt állva közel érezhetjük magunkat a természethez, friss levegővel tölthetjük meg a tüdőnket és elengedhetjük a hétköznapi gondokat. A Bogácsi kilátó nagyon jó úti célja lehet egy kirándulással töltött napnak, de beilleszthetjük a borospincék látogatása előtt is.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Bogács látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...

A legjobb elérhető szállások Bogácson

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...MegnézemKözeli látnivalók
Szent Márton-templom
Bogács központjában áll a Szent Márton tiszteletére szentelt római katolikus templom, amely a helyben bányászott, faragott vöröses kőből épült.
Részletek

Bogácsi horgásztó
A Bogácsi horgásztó, a Szoros patak völgyzáró gáttal felduzzasztott víztározója, remek program mind a horgászat szerelmeseinek, mind a pihenésre vágyóknak.
Részletek

Bogácsi pincesorok
A Bükki borvidék fontosabb településein, így Bogácson is megkezdődött a pincesorok kiépítése. 
Részletek

Bogácsi Tájház
Bogács egyik legrégebbi, 140 éves parasztházában alakították ki a Bogácsi Tájházat, bemutatva a földnélküli parasztemberek életkörülményeit. 
Részletek

Matyó Múzeum
A mezőkövesdi Matyó Múzeumban megismerkedhetünk a jellegzetes matyó népviselettel, szokásokkal és bepillantást nyerhetünk a parasztházakba is.
Részletek