Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Boldizsár Lovastanya - Cserépfalu

Bogács
További információ
A Boldizsár Lovastanya Cserépfaluban, a Bükk hegység lábánál, meseszép környezetben várja az ideérkező látogatókat. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Jelleg: Aktív időtöltés, Állatkert, állatpark

Szabadtéri


A lovastanyán lehetőség van lovagolni, sétakocsikázni. Óvodás és iskolás csoportoknak kirándulásra kiváló választás, egész napos programmal és étkezéssel várják őket. A nyári időszakban lovastábor keretein belül a gyerekek a pihenés mellett számos új ismeretre tehetnek szert és a lovaglás alapjait is megtanulhatják. Eseménydús, színes programokkal várják a vendégeket a húsvéti időszakban, majáliskor, augusztusban az Országos Fogathajtó Versenyen és az őszi Hubertus Lovaglás napján. 
A Boldizsár Lovastanya Cserépfaluban, a Bem utca végén található. Árakról és programokról bővebb információ ide kattintva érhető el. 

Közeli fürdő

A Lovastanyától 6 km-re található bogácsi fürdő többféle medencével várja a pihenni és feltöltődni vágyókat – gyógyvizes medencék, pezsgőfürdő, gyermekpancsoló és úszómedence is található a komplexumban. Emellett egy EU szabványos játszótér és megújult vizesblokkok is találhatóak a kültéri részen. Szezonon kívül négy gyógyvizű medencében lehet megmártózni. A fürdőben minden szombaton éjszakai fürdőzésen vehetünk részt. 2021. júliusában nyílt meg a fürdő új, fedett élményrészlege, csúszdával, szaunákkal.