Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Brezovay kastély

Egerszólát
További információ
A korábban a Brezovay család lakta épület a 18. század második felében épült. A műemlék jellegű kastély ma panzióként működik, otthont adhat kiránduló csoportok, munkahelyi csapatépítők akár több napos programjának. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: Egész napos program

Kb. ennyibe kerül egy főre: 12000

Jelleg: Kastély, vár, várrom

Fedett + Szabadtéri


A Brezovay kastélyt a források szerint 1773-ban Csenus Sándor építtette. A múltról árulkodik az udvaron található két hatalmas fa: egy öles törzsű vadgesztenye és egy csaknem kétemeletnyi magas, buja tiszafa. 
A földszinti nagyteremben található az étterem, mely bőséges választékkal várja a vendégeket. A további helyiségekben kávézót és egy kisebb csoportoknak alkalmas társalgót találunk. 
A főépület alatt tágas, három, nagy boltíves teremből álló pince a táj jellegzetes boraival várja a vendégeket, akik a kóstoláson kívül megismerhetik a borkészítés régi eszközeit is. 
Ha több napra érkeznénk, a központi épület emeleti részén apartman áll rendelkezésre, továbbá a kastély nyugati szárnyának földszinti és emeleti részén kettő plusz egy ágyas, zuhanyzós szobában is megszállhatunk. A feltöltődő kikapcsolódásról szauna és szolárium is gondoskodik. 
A kastély felkeresése ajánlott azoknak, akik a fáradt hétköznapok után csendre és nyugalomra vágynak, a környéken az örökzöldek és cserjék közt sétálva garantált a teljes kikapcsolódás. 
A Brezovay kastély Egerszóláton, a Fő u. 64. szám alatt található. Bővebb információért kattintson ide
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Egerszólát látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...