Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Bükk-fennsíki tanösvények

További információ
A Bükk-fennsíki tanösvények elsősorban felszín-alaktani, botanikai, tájképi érdekességeket mutatnak be.
A Bükk-fennsíkon keresztülhaladó útvonalon változatos látványvilág tárul elénk a háborítatlan erdőtől kezdve a kövek láncolatáig. A könnyed gyalogtúrát jól jelzett turistaútvonalon haladva tehetjük meg, a négy állomásos Olasz-kapu tanösvényen elsősorban botanikai és tájképi érdekességeket ismerhetünk meg. Áthaladhatunk a Zsidó-réten, ahonnan rövid idő alatt elérhetjük az Országos Kék Túra útvonalat. A következő állomás a Keskeny-rét, majd megállhatunk egy pillanatra a Három-kő tetején. A kirándulás további részében folyamatosan változó látképben lehet részünk a Tar-kőnek, az Őserdőnek vagy a Kis Virágos hegynek és a Vörös-kőnek köszönhetően.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Bükki Nemzeti Park
A Bükki Nemzeti Park Magyarország egyik első nemzeti parkja, amely az Északi-középhegységben, a Bükk-vidéken fekszik.
Részletek

Szent István-barlang
A Miskolc közelében, Lillafüreden található Szent István-barlang a különleges formájú cseppkövek birodalma. Járataiból a látogatók 170 méternyi szakaszt látogathatnak.
Részletek

Lillafüredi Függőkert és Vízesés
A Lillafüredi Függőkertet a Palotaszálló alatti hegyoldalban alakították ki, amely lépcsőzetesen ereszkedik alá az Anna-barlang bejáratához.
Részletek

Anna-barlang
A lillafüredi Anna-barlang egyike a világ három, a nagyközönség számára látogatható mésztufa-barlangjának.
Részletek

Szeleta-barlang
A Szeleta-barlang az egyik legizgalmasabb, látogatható barlang Miskolc-Lillafüred térségében, őskori leletekkel.
Részletek