Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Canopy Fun Extreme és Kalandpark - Visegrád

Visegrád
További információ
Az extrém program szerelmeseinek mindenképpen érdemes ellátogatni a Canopy Fun Extreme és Kalandparkba, ahol a felejthetetlen élmény garantált!

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 3500 - 4500

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


Hazánk első Canopy pályája Visegrádon nyílt meg. Ez az adrenalin fokozó, szabadságot sugalló száguldás a lombok felett különleges élményt nyújt a kipróbálójának. Pazar panoráma tárul a résztvevő elé, a Fellegvár romjai, a Dunakanyar szépséges hegyei.
Néhány lépésre a Canopy bejáratától található a Kalandpark, ahol 2 szinten, 40 játékelemmel, mozgáskoordinációt és ügyességet fejlesztő feladatokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.
Alsó súlyhatár: 40 kg. Felső súlyhatár: 110 kg
12 éves kortól használhatják a gyerekek a létesítményt.

Előzetesen, időpontot kell foglalni a programhoz.

Közeli fürdő

A visegrádi fürdő korszerű wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálfürdővel várja a vendégeket. A Lepence Spa az év minden napján látogatható. Az erdős hegyoldalba épült római és török hangulatú fürdő széleskörű wellness szolgáltatásokat biztosít és képzett szakemberekkel várja a vendégeket. A fürdőben egy 30-40 fokos tepidárium, a szuanaparkban pedig finn szauna és gőzfürdő merülő medencével, illatos gőzkamra, három aromakabin, jégkút, élményzuhanyok, infrakabin és natúr szauna található.

 

 Fürdők
Lepence Spa