Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Ceglédfürdő Kalandpark

Cegléd
További információ
A Kalandpark a Csúszdapark közvetlen szomszédságában található, a tó partján, a természet közelében. A tó körül futókör, szabadtéri kondipark, játszótér, pihenőhelyek tűzrakóhellyel, BMX Freestyle pálya, erdős terület is teljessé teszi a kikapcsolódást.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 3500

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


Ceglédfürdő Kalandpark bemutatása

A Kalandparkban gyakorló- és gyermekpálya, családi pálya valamint a 6 átcsúszásból álló canopy is megtalálható. A fekete fenyő- és tölgyfákból álló erdőben a tó felett átvezető canopy valódi elszántságot igényel, 12 méter magasságból másképp néz ki a világ, de igazán sportos kikapcsolódást nyújt a különböző nehézségű akadályokból összerakott kalandpark pálya a család minden tagjának.

A gyermekpályára 150 cm alatti kalandozókat várunk, felnőttpályáink pedig a legváltozatosabb kihívások elé állítják az embert. Mindez persze teljes biztonságban, hiszen darukötelek és karabinerek, valamint az alpinmentésből vizsgázott stáb segíti a kalandozást.

 

Ceglédfürdő Kalandpark pályarendszere:

Gyakorlópálya a magabiztos induláshoz.

(1 kalandelem + 1 csúszóelem)

Minden kalandozó a Gyakorlópályán kezd, ahol megtanulhatja a biztonsági öv használatát, becsatolását, valamint elsajátíthatja a csúszás rejtelmeit.

 

Gyermekpálya (9 kalandelem + 1 csúszóelem)

Használható: 3 éves kortól, maximum 150 cm-ig, maximum 80 kg-ig.

A Gyermekpálya átlag magassága 80 cm-1 m, fából készült akadályok találhatóak rajta, erdei terepen. A szülő, ha szeretné végig tudja kísérni a pálya mellett a gyermeket. Körülbelül 30 perc alatt teljesíthető.

 

Családi pálya (17 kalandelem + 1 csúszóelem)

Használható: minimum 150 cm-től, maximum 120 kg-ig.

Az egész család számára izgalmas kikapcsolódást biztosít, szinte mindenki számára teljesíthető. 4,5 méterről induló pálya, változó magasságú 2m – 4m-ig.

Körülbelül 40 perc alatt végig mászható.

 

Canopy pálya az erdőben és a tó felett (6 állomásos)

Használható: minimum 150 cm-től, minimum 35 kg-tól.

A Kalandpálya végeként, 12 méter magasságból induló, 2 szintes pálya, 6 átcsúszóval.

Körülbelül 300m hosszú.
 

Elérhetőség: Kalandpark elérhetőség – Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont (cegledfurdo.hu)

Jegyárak: Kalandpark árak – Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont (cegledfurdo.hu)

 

A Kalandpark a Ceglédfürdő és Csúszdapark közvetlen közelében található, a tó partján, a természet közelében. Itt valóban erdőben kirándulhat, sportolhat és kipróbálhatja magát, a természet tapintható közelsége pedig teljessé teszi a kikapcsolódást. A ceglédi fürdőben strand- és beltéri medencék, wellness szolgáltatások és egy izgalmas csúszdákban gazdag aquapark biztosítja a fürdőzők kikapcsolódását. 

Megközelítés

Budapesttől dél-keletre 65 kilométerre található, a 4-es és az M5-ös úton megközelíthető, de elérhető tömegközlekedéssel is, hiszen a Budapest Cegléd vonalon a Budai út megállótól 10 percre található.
 

2700-Cegléd, Tavirózsa utca 3. / GPS: 47.199102,19.732554

E-mail cím: [email protected]

Web: www.cegledfurdo.hu