Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Ceglédfürdő Kalandpark

Cegléd
További információ
A Ceglédfürdő Kalandpark négy különböző nehézségű pályával rendelkezik, így gyerekek és felnőttek, kezdők és profik egyaránt jól szórakozhatnak, miközben fejleszthetik tudásukat az akadályok leküzdésével. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 2000 - 3000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A parkban gyakorló és gyermekpálya, kezdő és profi pálya, valamint a 6 átcsúszásból álló canopy-pálya egyaránt megtalálható. A vegyes fákból álló erdőben és a tó felett átvezető csúszópálya valódi elszántságot igényel, 6,5 méter magasságból nézhetünk le az erdőre, a pálya kipróbálóinak igazi adrenalinlöket. Remek kikapcsolódást nyújt a négy, különböző nehézségű akadályokat nyújtó kalandpark pálya is a család minden tagjának.

Pályák

Gyakorló pálya

Ezen a pályán begyakorolható a biztonsági öv használata, becsatolása, valamint elsajátíthatóak a csúszás rejtelmei.

 

Gyermek pálya

 méter magasan elhelyezett fából készült akadályok találhatóak rajta, erdei terepen 10 akadályt kell a kalandozó gyermeknek leküzdeni. 3 éves kor felett használható.

 

Felnőtt pálya

Kezdőként érdemes elvégezni a Kezdő Felnőtt pálya akadályait, amely 15 db 1,70 magas platformból induló akadályával a kalandozó felnőttek ügyességét is igénybe veszi.

 

Haladó pálya

Az igazán haladó gyakorlott kalandozók részére készült a pálya, amely 3 méter magastól 12 méter magasságig terjed 15 komolyabb akadállyal.

 

Tekintse meg a Kalandparkban készült videót! 

 

A Kalandpark a Ceglédfürdő és Csúszdapark közvetlen közelében található, a tó partján, a természet közelében. Itt valóban erdőben kirándulhat, sportolhat és kipróbálhatja magát, a természet tapintható közelsége pedig teljessé teszi a kikapcsolódást. A ceglédi fürdőben strand- és beltéri medencék, wellness szolgáltatások és egy izgalmas csúszdákban gazdag aquapark biztosítja a fürdőzők kikapcsolódását. 

Megközelítés

Budapesttől dél-keletre 65 kilométerre található, a 4-es és az M5-ös úton megközelíthető, de elérhető tömegközlekedéssel is, hiszen a Budapest Cegléd vonalon a Budai út megállótól 10 percre található.