Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Aquapark, Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információkA Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban strand- és beltéri medencék, wellness szolgáltatások és egy izgalmas csúszdákban gazdag aquapark biztosítja a fürdőzők kikapcsolódását.

A Ceglédi Termálfürdő  mellett egy 19.000 m2-es virágos park és ligetes sétány található. A környéken kulturális programok, lovarda, borkóstolás és gasztronómiai túrák gondoskodnak az ideérkezők szórakozásáról.

Strand és fürdő

A nyáron megnyíló strandon három gyógy-, egy élmény-, egy gyermek-, egy hullám-, és egy úszómedence áll a vendégek rendelkezésére. Emellett dísztó, sportpályák, játszóterek, animációs és kulturális programok várják a látogatókat. Az étterem teraszára kiülve csodás kilátásban gyönyörködhetnek a vendégek. Rendszeresen tartanak éjszakai fürdőzéseket is, mely során a Fedett Fürdő üzemel. A szabadtéri medencék korlátozottan valamint az időjárástól függően használhatók. 
Az egész évben nyitva tartó, többszintes, fedett épületben egy élmény- és egy gyermekmedence és két gyógymedence vehető igénybe. Emellett számos szolgáltatás, mint súlyfürdő, tangentor-kádak, tornaterem, gyógy- és wellness masszázs, fizikoterápiás kezelések, három finn szauna és egy fényterápiás infraszauna várja a vendégeket.

Aqua Centrum Csúszdapark

Az Aqua Centrum csúszdapark 18 óriás csúszdájával várja a csúszni vágyókat. Az aquapark alapmotívuma egy középkori vár hangulatát idézi, mesés, játékos elemekkel. A „gyermek szigeten” sárkánycsúszda, gyermekcsúszdák találhatók, míg a vadfolyó, és a csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdák a felnőtt közönséget várják. Közös családi élményt a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó- biztosítja. A legvakmerőbbek a kamikaze, illetve a hagyma csúszdán tehetik próbára bátorságukat. Az Aqua Centrum extrém ajánlata az ingacsúszda, Magyarországon először! A legújabb és izgalmas ajánlat a Dragon csúszda. 16 méter magasból 60km/órás sebességgel csúszhatunk. Igazi szabadesés élmény. 

Nézzen körül a ceglédi strandon!

Mozgassa a 360 fokos képet az egérrel (mobilon az ujjával).
 


 

Tekintse meg a strandról és az Aqua Centrum Csúszdaparkról készült videókat is!Hova kiránduljunk a környéken?

Cegléd régen és ma is út menti városként volt ismert, tulajdonképpen az "Alföld kapuja". A kalandpark a Ceglédfürdő és Csúszdapark közvetlen szomszédságában található, a tó partján, a természet közelében. Itt valóban erdőben kirándulhat, sportolhat, kipróbálhatja magát, a természet tapintható közelsége pedig teljessé teszi a kikapcsolódást. A Kalandparkban gyakorló- és gyermekpálya, kezdő- és profipálya valamint a 6 átcsúszásból álló canopy megtalálható. Közép-Európa egyik legnagyobb református kupola temploma, Cegléd középpontjában, a Szabadság tér közepén áll.
Cegléd városának történelme megannyi szállal kapcsolódik a nagy magyar politikus, Kossuth Lajos életéhez és munkásságához.
A település büszkélkedik az ország legnagyobb Kossuth gyűjteményével, amely 2014-ben felkerült az UNESCO Szellemi Kulturális Örökség Nemzeti Jegyzékére is. Itt látogathatjuk meg a Kossuth Múzeumot. Emellett Cegléd város főterén– a Szabadság téren - található a világon is egyedülálló magángyűjtemény, a Dobmúzeum. 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében