Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Aquapark, Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Cegléden

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg...Megnézem
Május 30-án nyit a strand, június 13-án nyit az Aquapark!
Néhány hétig szakaszos nyitvatartással működnek, a strand az alábbi időszakokban lesz nyitva (május 30, május 31, június 1. ; június 5 - 6 - 7 ; június 12 - 13 - 14. 2020. Június 15-től a vendégigényekhez igazodó, bővülő nyitvatartással várják a vendégeket.
A fedett termálépület a jogszabályok rendelkezése értelmében nem nyithat ki, a gyógyászati részleg is egyelőre szünetel.
A belépőjegyeket előre, online is megvásárolható, így a pénztárnál történő vásárlás elkerülhető.
A vonatkozó jogszabályok miatt a termál medencéket nem nyithatják meg. A strandon az alábbi medencéket lehet majd használni (úszómedence, élménymedence, hullámmedence, gyermekmedence).
A vízszín feletti élményelemek és az Aquaparkban a vízköpők nem üzemelhetnek, de a sodrófolyosó és a hullámlabda működni fog. 
Az éjszakai fürdőzés egész szezonban szünetel!
A beléptetésnél, jegyvásárlásnál és a területen kérjük és ellenőrizzük a biztonsági távok Amíg a medencék a jogszabályi előírások miatt korlátozott számban használhatóak, addig csökkentett jegyárakkal várják a vendégeket.
 
A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban strand- és beltéri medencék, wellness szolgáltatások és egy izgalmas csúszdákban gazdag aquapark biztosítja a fürdőzők kikapcsolódását.

A Ceglédi Termálfürdő  mellett egy 19.000 m2-es virágos park és ligetes sétány található. A környéken kulturális programok, lovarda, borkóstolás és gasztronómiai túrák gondoskodnak az ideérkezők szórakozásáról.

Strand és fürdő

A nyáron megnyíló strandon egy gyógy-, egy élmény-, egy gyermek-, egy hullám-, és egy úszómedence áll a vendégek rendelkezésére. Emellett dísztó, sportpályák, játszóterek, animációs és kulturális programok várják a látogatókat. Az étterem teraszára kiülve csodás kilátásban gyönyörködhetnek a vendégek. Rendszeresen tartanak éjszakai fürdőzéseket is, mely során a Fedett Fürdő üzemel. A szabadtéri medencék korlátozottan valamint az időjárástól függően használhatók. 
Az egész évben nyitva tartó, többszintes, fedett épületben egy gyógymedence, egy élmény- és egy gyermekmedence, egy ülőmedence és egy gyógymedence vehető igénybe. Emellett számos szolgáltatás, mint súlyfürdő, tangentor-kádak, tornaterem, gyógy- és wellness masszázs, fizikoterápiás kezelések, 2 finn szauna és egy fényterápiás infraszauna várja a vendégeket.

Aqua Centrum Csúszdapark

Az Aqua Centrum csúszdapark 18 óriás csúszdájával várja a csúszni vágyókat. Az aquapark alapmotívuma egy középkori vár hangulatát idézi, mesés, játékos elemekkel. A „gyermek szigeten” sárkánycsúszda, gyermekcsúszdák találhatók, míg a vadfolyó, és a csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdák a felnőtt közönséget várják. Közös családi élményt a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó- biztosítja. A legvakmerőbbek a kamikaze, illetve a hagyma csúszdán tehetik próbára bátorságukat. Az Aqua Centrum extrém ajánlata az ingacsúszda, Magyarországon először! A legújabb és izgalmas ajánlat a Dragon csúszda. 16 méter magasból 60km/órás sebességgel csúszhatunk. Igazi szabadesés élmény. 

Hova kiránduljunk a környéken?

Cegléd régen és ma is út menti városként volt ismert, tulajdonképpen az "Alföld kapuja". A kalandpark a Ceglédfürdő és Csúszdapark közvetlen szomszédságában található, a tó partján, a természet közelében. Itt valóban erdőben kirándulhat, sportolhat, kipróbálhatja magát, a természet tapintható közelsége pedig teljessé teszi a kikapcsolódást. A Kalandparkban gyakorló- és gyermekpálya, kezdő- és profipálya valamint a 6 átcsúszásból álló canopy megtalálható. Közép-Európa egyik legnagyobb református kupola temploma, Cegléd középpontjában, a Szabadság tér közepén áll.
Cegléd városának történelme megannyi szállal kapcsolódik a nagy magyar politikus, Kossuth Lajos életéhez és munkásságához.
A település büszkélkedik az ország legnagyobb Kossuth gyűjteményével, amely 2014-ben felkerült az UNESCO Szellemi Kulturális Örökség Nemzeti Jegyzékére is. Itt látogathatjuk meg a Kossuth Múzeumot. Emellett Cegléd város főterén– a Szabadság téren - található a világon is egyedülálló magángyűjtemény, a Dobmúzeum. 


Szállások a fürdő közelében