Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Aquapark, Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A fürdőben átmenetileg új nyitvatartási időszak kezdődik az alábbiak szerint:
Október 17-től Fürdőnk HÉTFŐN és KEDDEN zárva lesz. (kivéve az ünnep-és munkaszüneti napokat. Tehát október 31-én, november 1-én és a téli szünetben is nyitva leszünk ezeken a napokon is.)
A ceglédi 75 év feletti lakosokra vonatkozó ingyenes belépési lehetőség SZERDÁRA tevődik át, változatlan időpontban 13 órától.
A hang-és infraszaunáink újra működni fognak hétköznap is. 
A medencében lévő élményelemeket is újra visszakapcsoljuk (működési rendjük a medencetérben található).
Őszi karbantartási leállás: november 7 - 11. 

 A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban strand- és beltéri medencék, wellness szolgáltatások és egy izgalmas csúszdákban gazdag aquapark biztosítja a fürdőzők kikapcsolódását.

A Ceglédi Termálfürdő  mellett egy 19.000 m2-es virágos park és ligetes sétány található. A környéken kulturális programok, lovarda, borkóstolás és gasztronómiai túrák gondoskodnak az ideérkezők szórakozásáról.

Strand és fürdő

A nyáron megnyíló strandon egy gyógy-, egy élmény-, egy gyermek-, egy hullám-, és egy úszómedence áll a vendégek rendelkezésére. Emellett dísztó, sportpályák, játszóterek, animációs és kulturális programok várják a látogatókat. Az étterem teraszára kiülve csodás kilátásban gyönyörködhetnek a vendégek. Rendszeresen tartanak éjszakai fürdőzéseket is, mely során a Fedett Fürdő üzemel. A szabadtéri medencék korlátozottan valamint az időjárástól függően használhatók. 
Az egész évben nyitva tartó, többszintes, fedett épületben egy gyógymedence, egy élmény- és egy gyermekmedence, egy ülőmedence és egy gyógymedence vehető igénybe. Emellett számos szolgáltatás, mint súlyfürdő, tangentor-kádak, tornaterem, gyógy- és wellness masszázs, fizikoterápiás kezelések, 2 finn szauna és egy fényterápiás infraszauna várja a vendégeket.

Aqua Centrum Csúszdapark

Az Aqua Centrum csúszdapark 18 óriás csúszdájával várja a csúszni vágyókat. Az aquapark alapmotívuma egy középkori vár hangulatát idézi, mesés, játékos elemekkel. A „gyermek szigeten” sárkánycsúszda, gyermekcsúszdák találhatók, míg a vadfolyó, és a csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdák a felnőtt közönséget várják. Közös családi élményt a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó- biztosítja. A legvakmerőbbek a kamikaze, illetve a hagyma csúszdán tehetik próbára bátorságukat. Az Aqua Centrum extrém ajánlata az ingacsúszda, Magyarországon először! A legújabb és izgalmas ajánlat a Dragon csúszda. 16 méter magasból 60km/órás sebességgel csúszhatunk. Igazi szabadesés élmény. 

Nézzen körül a ceglédi strandon!

Mozgassa a 360 fokos képet az egérrel (mobilon az ujjával).
 


 

Tekintse meg a strandról és az Aqua Centrum Csúszdaparkról készült videókat is!Hova kiránduljunk a környéken?

Cegléd régen és ma is út menti városként volt ismert, tulajdonképpen az "Alföld kapuja". A kalandpark a Ceglédfürdő és Csúszdapark közvetlen szomszédságában található, a tó partján, a természet közelében. Itt valóban erdőben kirándulhat, sportolhat, kipróbálhatja magát, a természet tapintható közelsége pedig teljessé teszi a kikapcsolódást. A Kalandparkban gyakorló- és gyermekpálya, kezdő- és profipálya valamint a 6 átcsúszásból álló canopy megtalálható. Közép-Európa egyik legnagyobb református kupola temploma, Cegléd középpontjában, a Szabadság tér közepén áll.
Cegléd városának történelme megannyi szállal kapcsolódik a nagy magyar politikus, Kossuth Lajos életéhez és munkásságához.
A település büszkélkedik az ország legnagyobb Kossuth gyűjteményével, amely 2014-ben felkerült az UNESCO Szellemi Kulturális Örökség Nemzeti Jegyzékére is. Itt látogathatjuk meg a Kossuth Múzeumot. Emellett Cegléd város főterén– a Szabadság téren - található a világon is egyedülálló magángyűjtemény, a Dobmúzeum. 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében