Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Cseles Kelepce szabadulószoba

Siófok
További információ
A Cseles Kelepce szabadulószobában egy izgalmas, logikai kalandozásban lehet részünk. Az észvesztő útvesztőből való kijutásra 60 perc áll rendelkezésünkre. Kipróbálhatjuk családdal, barátokkal és kollégákkal is, ahol az együttműködésre és közös gondolkodásra feltétlenül szükségünk lesz.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 10000 - 15000

Jelleg: Kaland

Fedett


A szabadulószoba egész évben várja a kalandvágyó látogatókat, akik több pálya közül is választhatnak:
  • Áldozat : A bűntényeknél minden esetben van elkövető, sokszor sajnos áldozat is. Az áldozatot több módon érheti sérelem, a mi esetünkben nyoma veszett. A rendőrség átkutatta egy gyanúsított lakását és arra a következtetésre jutott, hogy valóban ő rabolta el a fiatal lányt. De vajon hova tűntek? Hová tudott egy ember úgy elhurcolni egy másikat, hogy ez senkinek nem tűnt fel? Hogyhogy eddig nem kapott segítséget senkitől? Gyere el hozzánk és fejtsd meg a titkot!

 

  • Éjfél után: Szabadulj Shívával! Shíva értékes, egyedi és az értéke felbecsülhetetlen. Ezért vannak akik az őrzésére esküdtek fel, mások pénzzé akarják tenni. Aztán ahogy lenni szokott, a védelmezők néha vérszemet kapnak .... mint Shíva esetében is. Akik őrzik, valójában el akarják lopatni egy tolvajjal, akinek a hajnali órákban kell érkeznie és még az éjszaka sötétjében távoznia. Kiszabadítani azonban nem olyan egyszerű. Gyorsnak és ügyesnek kell lenni, de ha már a kezedben van, segít a menekülésben. Legyetek gyorsabbak a tolvajnál! És, hogy mikor gyertek? Röviddel éjfél után..

 

  • Az erotika hálójában (Siófok, 18+): Erre a pályra maximum 4 személyt tudunk beengedni a szokásos 6 fő helyett és csak 18 éven felülieket.Egy igazán nagy ritkaságot alkottunk meg a szabadulós játékok történetében és reméljük, hogy sokan közületek - mert biztosan nem mindenki- eljön, megpróbálja és élvezi is a játékot! A 18-as korhatár és a pályanév  miatt már biztosan sejtitek, hogy csináltunk egy pályát, melyben a szabadulás élményét erotikus elemekkel gazdagítottuk. A játékok kialakítása közben folyamatosan az volt bennünk, hogy nem csak szerelmespárokat vagy lány- és legénybúcsús csapatokat várunk, hanem egyszerű szabadulni vágyókat, akik kicsit másra is kíváncsiak lehetnek. A lecke így nem volt könnyű, de talán sikerült megvalósítani. Külön története nincs a pályának... a megoldandó feladvány annyi, hogy vajon kik lehetnek a lakói eme buja vágyakat sejtető szobának? Egy szabadulós játék, ahonnét szabadulni szeretnél és mégsem akarsz elmenni.... És végül egy jó tanács: gondoskodj arról, hogy a játék estéjén ne maradj egyedül!  

Időpontfoglalás ide kattintva lehetséges. 

 

A Cseles Kelepce Siófokon, a Vámház u. 6. szám alatt található. 

 

Közeli fürdő

siófoki fürdő többféle medencével, két szaunavilággal és wellness szolgáltatásokkal várja a vendégeket minden korosztályból. A közel 800 m² vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 6 medence csábítja fürdőzésre a vendégeket az élményfürdőben. A létesítményben gyermekmedence vízijátékokkal, játszóház, csúszda, élménymedence, termálmedence, pihenőszoba biztosítja a látogatók felhőtlen szórakozását, kikapcsolódását. A kültéri melegvizes medence nagyberényi termálvízzel van feltöltve, és egész évben használhatjuk. Az alagsori natúr szaunavilágban a nagy befogadóképességű finn szauna mellett tepidárium kapott helyet, de van még bioszauna, tengeri levegős kabin, sóbarlang. Az emeleti szaunavilágban infraszauna, gőzkabin, fény- és aromaterápiás szauna, és finn szauna is várja az izzadni vágyókat.