Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark

Ópusztaszer
További információ
A Csillagösvény Élménypark remek kikapcsolódási lehetőség a természet- és kalandkedvelőknek. A parkban útvesztőket, logikai feladványokat és népi- és gyermekjátékokat találunk, minden korosztály számára felejthetetlen élmény!

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1500 - 2000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A legendás csodaszarvast megformázó sövénylabirintus 3,5 km hosszú, a csillagösvény programok közül a leglátványosabb. A barangolás során fahidakon kelhetünk át, ha pedig megpihennénk, azt a labirintus közepén található kilátón tehetjük meg. A helyes út megtalálásához magyar és angol nyelvű kérdéssor lehet a segítségünkre. 

A parkban népi és logikai játékokat is kipróbálhatunk, izgalmas csapatjátékra a számháború pályán van lehetőség. A különleges, fejlesztő eszközökkel felszerelt játszótér népszerű a kisebb és a nagyobb gyerekek körében is, akik kihasználva a víz erejét, kerekeket forgathatnak, a futószalagon homokot szállíthatnak, és próbára tehetik egyensúlyérzéküket.

A nádfedeles jurta elsősorban csapatépítő tréningek, rendezvények helyszíne. Iskolai, családi, baráti, céges rendezvények nyugodt környezetben, jó levegőn történő megrendezéséhez kitűnő választás. A közepén egy főzésre és sütésre alkalmas kemence található.
A Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark Ópusztaszeren, közvetlenül a Nemzeti Történeti Emlékpark mellett található, autóval, kerékpárral, busszal, vonattal is könnyen megközelíthető. Árakról ide kattintva tudhatunk meg többet. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Ópusztaszer látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...