Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Csombárdi rét

Igal
További információ
Évről-évre bővül a Csombárdi réten található orchideaállomány.
Jelenleg pedig már az ország legnagyobb populációja él itt. A Duna Dráva Nemzeti Park munkatársai ugyanis visszaállították az eredeti lápréti környezetet. A hússzínű ujjaskosboron kívül, egyébként még néhány ritka jégkorszakból visszamaradt növény is található itt.


Közeli látnivalók
Deseda tó
A Deseda hazánk leghosszabb mesterséges tava. 
Részletek

Vasúti Emlékmúzeum - Kaposvár
Vasúti Emlékmúzeum állandó kiállítása bemutatja a magyar vasút mozdonyait, motorvonatait és motorkocsijait, mely által figyelemmel kísérhető ezek fejlődése. 
Részletek

Zselici Tájvédelmi Körzet
A Zselici Tájvédelmi Körzet területe 8337 hektár, ebből fokozottan védett 140 hektár, a Duna–Dráva Nemzeti Parkhoz tartozik. 
Részletek

Rippl-Rónai Múzeum - Kaposvár
A múzeum épülete az egykori Vármegyeháza, amely 1828-1832 között épült klasszicista stílusban. 
Részletek

Vaszary Képtár és Vaszary Emlékház - Kaposvár
Az országosan ismert Vaszary Képtár kortárs időszaki képző- és iparművészeti kiállítások színhelye. Itt kapott helyet a kaposvári születésű világhírű fotóművész, Juan Gyenes állandó kiállítása is.
Részletek

Témába vág

Libaúsztatótól az ördög lábnyomáig – a Dél-Dunántúl fürdőinek története

Ahogy Magyarország nagy része, úgy a csodálatos fekvésű Dél-Dunántúl is rendkívül gazdag gyógy- és termálvizekben. Harkány, Igal vagy Kaposvár fürdője évtizedek óta a legkedveltebbek közé tartozik. Tudták, hogy nagy részük véletlenül vált ismertté?

A legkülönlegesebb szauna hagyományok a világ körül

Egy forró fürdő Japánban, gőzfürdő egy autentikus orosz bányában, lazulás egy finn füstszaunában? Melyiket próbálná ki? Nem mindennapi fürdő és szauna szemlére invitáljuk.

Védje ki a tél utolsó támadását – irány a forróság

Bár a januári „tavaszban” azt hittük, a tél erre az évadra kitombolta magát, az elmúlt napok időjárása bebizonyította, hogy tévedtünk. Ilyenkor az emberek többsége egy kis forróságra vágyik, arra, hogy teste-lelke felmelegedjen. Ehhez próbálunk segítséget nyújtani.