Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Dobogókői Kilátó

További információ
A Dobogókői Kilátóból az ország egyik legszebb panorámája tárul elénk, páratlan kilátás nyílik a közeli hegyekre és a Dunakanyarra. 
A Visegrádi-hegység egyik legmagasabb csúcsán épült kilátó Dobogókőről is könnyen megközelíthető. A 639 méteres létesítmény előkelő helyet foglal el a hazai kilátók között, a tetejéről lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunára. A kialakítása során nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy a kilátó anyagában és megjelenésében egyaránt illeszkedjen a tájba. Ennek során figyelembe vették a madarak fészkelési idejét is, és csak olyan anyagot használtak fel, amelyek nem veszélyesek a környezetre. A folyó egyik oldalán a Salamon-toronyra és a Fellegvárra látunk, a másik részén pedig a Börzsöny csúcsaira, a Szent Mihály-helyre, a Csóványosra, valamint a Nagy-Hideg-hegyre. Tiszta időben a Nagymaros, Vác és Naszály is kirajzolódik előttünk.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Esztergomi Babits Mihály Emlékház
Babits Mihály 1924-ben vásárolta meg a kis, tornácos, esztergomi kerti házat amelyben ma a Babits Mihály Emlékház működik.
Részletek

Kis-Duna sétány
A Kis-Duna sétány Esztergom Királyi városrészén halad észak-déli irányba egészen a Vízivárosig, a Duna Prímás-szigeti mellékága mellett.
Részletek

Mala-forrásalagút
A Mala-forrásalagút Esztergom látogatható járatrendszere hévíz városrész és a Fürdő Szálló alatt. 
Részletek

Esztergomi Vár
Az Esztergomi Vár a Duna jobb partján emelkedő, több mint ötven méter magas, szakadékos oldalfalakkal határolt magaslaton áll az óvárosban, a Várhegyen. 
Részletek

Prímási palota
A prímási palota Esztergom egyik meghatározó épülete, a palota neoreneszánsz stílusban az esztergomi érsek rezidenciájának készült.
Részletek