Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Duna-Ipoly Nemzeti Park

További információ
Remek túrákra és barlangászásra nyújt lehetőséget a Duna-Ipoly Nemzeti Park.
A Duna-Ipoly Nemzeti Park sajátosságát az adja, hogy három nagy tájképi egységet ölel fel a folyóvölgyek, a hegységek, illetve a síkságok találkozásában. A létesítés célja a folyók, valamint a felszín alatti vízkészletek, a terület erdeinek, talajának védelme és a kultúrtörténeti emlékek megőrzése. Számos állat- és növényfaj csak itt él Magyarországon. A területen kiemelkedő jelentősége van a hegyi részeken eredő forrásoknak és a változó vízhozamú patakoknak, amelynek szinte mindegyike az Ipolyba vagy a Dunába torkollik. A szőlőhegyek történetét, a patakok, erdők élővilágát több tanösvényen végighaladva ismerhetjük meg, Drégelyvárból pedig egyedülálló panoráma tárul elénk.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Mala-forrásalagút
A Mala-forrásalagút Esztergom látogatható járatrendszere hévíz városrész és a Fürdő Szálló alatt. 
Részletek

Kis-Duna sétány
A Kis-Duna sétány Esztergom Királyi városrészén halad észak-déli irányba egészen a Vízivárosig, a Duna Prímás-szigeti mellékága mellett.
Részletek

Prímási palota
A prímási palota Esztergom egyik meghatározó épülete, a palota neoreneszánsz stílusban az esztergomi érsek rezidenciájának készült.
Részletek

Esztergomi Vár
Az Esztergomi Vár a Duna jobb partján emelkedő, több mint ötven méter magas, szakadékos oldalfalakkal határolt magaslaton áll az óvárosban, a Várhegyen. 
Részletek