Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Festetics-kastély

Keszthely
További információ
A Festetics-kastély Keszthely ékköve, az ország negyedik legnagyobb és legigényesebben helyreállított, illetve berendezett kastélya.
A Festetics-kastély nemcsak a lenyűgöző kialakításával és berendezésével, hanem az itt megrendezett programokkal (koncertekkel, nyári játékokkal) is hívogatja a látogatókat. Az állandó kiállításai közé tartozik a Vadászati Kiállítás, a Pálmaház, illetve a Modellvasúti Kiállítás, ezek mellett időszakos tárlatai is vannak.
A híres keszthelyi épület építési munkálatai már a 18. században elkezdődtek, de a mai alakját csak mintegy száz évvel később nyerte el. A múzeumokon kívül a parkot is érdemes megtekinteni, amelyet természeti területté nyilvánítottak az itt található több száz éves fáknak, a gondosan kialakított virágágyásoknak és szökőkutaknak, szobroknak köszönhetően.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Keszthely látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplom
A gótikus Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplom Keszthely legrégebbi épülete, 1390 körül készülhetett el.
Részletek

Kis Szent Teréz Bazilika és Rendház
A keszthelyi Kis Szent Teréz Bazilika a karmelita rend legnagyobb temploma hazánkban.
Részletek

Balatoni Múzeum
A keszthelyi Balatoni Múzeum állandó kiállítása újszerű szemléletmóddal mutatja be a Balaton térségének világát.
Részletek

Helikon park
A Helikon park Keszthely legnagyobb zöldterülete, hatalmas, évszázados fái alatt, az ápolt sétányokon kellemes sétákat tehetünk. 
Részletek

Dr. Schulhof Vilmos sétány
A hévízi sétálóutca végén álló télifürdő épületétől induló Dr. Schulhof Vilmos sétány a tófürdő főbejáratához vezet. 
Részletek

Programajánló