Quantcast

Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Festetics-kastély

Keszthely
További információ
A Festetics-kastély Keszthely ékköve, az ország negyedik legnagyobb és legigényesebben helyreállított, illetve berendezett kastélya.
A Festetics-kastély nemcsak a lenyűgöző kialakításával és berendezésével, hanem az itt megrendezett programokkal (koncertekkel, nyári játékokkal) is hívogatja a látogatókat. Az állandó kiállításai közé tartozik a Vadászati Kiállítás, a Pálmaház, illetve a Modellvasúti Kiállítás, ezek mellett időszakos tárlatai is vannak.
A híres keszthelyi épület építési munkálatai már a 18. században elkezdődtek, de a mai alakját csak mintegy száz évvel később nyerte el. A múzeumokon kívül a parkot is érdemes megtekinteni, amelyet természeti területté nyilvánítottak az itt található több száz éves fáknak, a gondosan kialakított virágágyásoknak és szökőkutaknak, szobroknak köszönhetően.

Járja be a keszthelyi Festetics-kastélyt egy virtuális túrán! 

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.


 

Nézze meg a 360 fokos képeket a Festetics-kastélyról!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával).
Tekintse meg a Festetics-kastélyról készült videókat is!Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Keszthely látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...