Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Füle Tanya

Cegléd
További információ
A Füle tanya célja a gyermekek környezeti nevelése, az élményeken alapuló ismeretszerzés, valamint a sportos életmód biztosítása. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Jelleg: Aktív időtöltés, Állatkert, állatpark

Szabadtéri


A tanyán lehet lovagolni, lovaskocsikázni és csikós bemutatót is láthatunk. A Füle tanya állatsimogatónak is otthont ad, így közel 40 fajta állattal ismerkedhetnek meg a gyermekek. 

 

A tanyára érkezőket olyan változatos programokkal várják, amelyeken az egyéni és a csoportosan érkező vendégek is kellemesen érzik magukat. 

 

A tanya Cegléden, a Mizsei út-Nagypál dűlő 13. szám alatt található. További információ ide kattintva érhető el. 

 

Tekintse meg a tanyára hívogató videót! 

 

Közeli fürdő

A ceglédi fürdőben strand- és beltéri medencék, wellness szolgáltatások és egy izgalmas csúszdákban gazdag aquapark biztosítja a fürdőzők kikapcsolódását. A nyáron megnyíló strandon egy gyógy-, egy élmény-, egy gyermek-, egy hullám-, és egy úszómedence áll a vendégek rendelkezésére. Emellett dísztó, sportpályák, játszóterek, animációs és kulturális programok várják a látogatókat. Az Aqua Centrum csúszdapark 18 óriás csúszdájával várja a csúszni vágyókat.  Az egész évben nyitva tartó, többszintes, fedett épületben egy gyógymedence, egy élmény- és egy gyermekmedence, egy ülőmedence és egy gyógymedence vehető igénybe. Emellett számos szolgáltatás, mint súlyfürdő, tangentor-kádak, tornaterem, gyógy- és wellness masszázs, fizikoterápiás kezelések, 2 finn szauna és egy fényterápiás infraszauna várja a vendégeket.