Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Gokart - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló
További információ
A hajdúszoboszlói gokart pálya remek választás a száguldás és a versenyzés szerelmeseinek. Akik szeretnek vezetni és egy kis adrenalin-löketre is vágynak, érdemes ellátogatniuk a pályára, ahol kipróbálhatják a sebesség élményét. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 2000 - 3000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A 300 méter hosszú pálya a fürdőkomplexum mellett található, egy hosszú egyenes szakaszból és több technikás kanyarból áll. A pálya mentén biztonságos gumifal található. 
A futamok időeredményét számítógép rögzíti, mely megmutatja az adott versenyző legjobb köridejét. Az esti órákban a pálya kivilágított, így akár munka után is lehetőségünk van kiereszteni a gőzt. A gyakorlottabbak az esős pályán is kipróbálhatják képességeiket.
A pályát felkereshetjük családdal és barátokkal, de remek helyszín csapatépítő tréningnek, legény-, esetleg leánybúcsúknak.
A helyszínről bővebb információt ide kattintva találhatunk.   
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Hajdúszoboszló látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...