Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Hajdúszoboszló - Gyógyhely

Programok


április. 28. - április. 30.
Hajdúsági Ízek Fesztiválja

Hajdúszoboszló
A háromnapos gasztronómiai rendezvény ételkóstolókkal és főzőversenyekkel szeretné megismertetni a hajdúsági ízeket az érdeklődőkkel, mindezt koncertekkel és egyéb szórakoztató előadásokkal fűszerezve.
április. 28.
Hungarospa Strandnyitó

Hajdúszoboszló
A Hungarospa hajdúszoboszlói strand és mediterrán tengerpart az év szezonnyitó bulijával, a fergeteges programokkal egybekötött strandnyitó rendezvényével nyitja meg kapuit 2018-ban is!
május. 18. - május. 20.
Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál

Hajdúszoboszló
A 2018-as nyári időszak első gasztronómiai fesztiválján Hajdúszoboszlón a grillezett, szabad tűzön készült ételek és az azokhoz illő, kiváló sörkülönlegességeket kóstolhatnak meg az ínyencek.
június. 10.
Wellness világnap a Hungarospa-ban

Hajdúszoboszló
A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum június 10-én a wellness világnapja alkalmából ismét programokkal várja vendégeit.
július. 27. - július. 29.
Szoboszlói Folkhétvége

Hajdúszoboszló
A népzenei, népművészeti fesztivált 2018. július utolsó hétvégéjén rendezik meg Hajdúszoboszlón. A színes forgatagban változatos bemutatók, valamint nagyhírű népzenekarok, szólisták és táncosok nyújtanak maradandó élményt.
augusztus. 03. - augusztus. 05.
Szoboszlói Dixieland Napok

Hajdúszoboszló
2018 augusztus első hétvégéjén is a dixie muzsika szerelmeseit várja Hajdúszoboszló, esténként három zenekar előadásával a szabadtéri színpadon. A rendezvény ingyenes!
szeptember. 07. - szeptember. 09.
Bioétel- és Borfesztivál

Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszló őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep, népzenei és néptánc bemutatókkal, könnyű- és komolyzenei koncertekkel kiegészítve. A részvétel ingyenes!
október. 20. - október. 22.
Szoboszlói Szüreti Mulatság

Hajdúszoboszló
A Szoboszlói Szüreti Mulatság elnevezésű gasztronómiai fesztivál 2018-ban is kiváló magyar borokkal, hajdúsági ételekkel és mulatsággal várja a vendégeket három napon keresztül Hajdúszoboszlón.
 
november. 16. - november. 18.
Márton Napi Libalakoma

Hajdúszoboszló
2018 novemberében is Márton-napi torkoskodás várja a libából készült ételek és az újborok kedvelőit három napon keresztül Hajdúszoboszlón, ahol több zenés és kulturális programmal is szórakoztatják az érdeklődő közönséget.
december. 31.
Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés

Hajdúszoboszló
Az Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés minden év utolsó estéjén kerül megrendezésre Hajdúszoboszló főterén. A hagyományos programot tűzijáték és zenés koncertek követik.
Témába vág

Termálfürdő épülhet Kengyelen

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei községben a termőföldek egy részén terveznek termálfürdőt építeni, ha a képviselő-testület is támogatja.

Időutazás a fürdők titokzatos világában

Vajon hasonlít egymásra az indiánok izzasztó háza és a finn szauna? És vajon mit importáltak a rómaiak a régi indiai fürdőkből? Világjáró fürdőtörténeti áttekintésünk következik.

Ausztria legmenőbb szaunái

A finnek mellett talán az osztrákok az a nép, akik igazán megadják a módját, ha szaunázásról esik szó. Legyen az egy hordóban, vagy a páratlan látványt nyújtó, Alpokra néző elegáns kabinban, de izzadhatnak egy, a bécsi Károly-templomra néző hetedik emeleti szaunában.