Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Hajdúszoboszló Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


október. 01. - október. 03.
Szaunázók hétvégéje Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló
A Magyar Fürdőszövetség október elején rendezi meg a Szaunázók hétvégéjét.Ebből az alkalomból a hajdúszoboszlói Aqua Palace Élményfürdő egyedülálló szauna programsorozattal készül a szauna szerelmeseinek, ahol a látogatók kedvükre válogathatnak a napi több alkalommal megrendezett szaunaprogramok közül.
november. 06. - november. 08.
Márton Napi Libalakoma

Hajdúszoboszló
Novemberben már sokadik alkalommal vár mindenkit a hajdúszoboszlói Márton napi torkoskodás, ahol kulináris élmények mellett zenés-táncos programokból sem lesz hiány.
december. 25. - december. 26.
Karácsonyi Hóparty és Szauna Szeánsz

Hajdúszoboszló
Az Aqua-Palace fedett élményfürdőben zenés esti fürdőzés, habparty és karácsonyi szauna szeánszok várják a vendégeket a karácsonyi időszakban.
december. 31.
Aqua-Palace Szilveszteri Habparty

Hajdúszoboszló
A hajdúszoboszlói Aqua-Palace fedett élményfürdő az év utolsó éjszakáján szilveszteri bulival, habparty-val várja azokat, akik fürdőruhában szeretnék búcsúztatni az óévet és köszönteni az új esztendőt.
december. 31.
Óévbúcsúztató Szilveszteri Csergetés

Hajdúszoboszló
Az Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés minden év utolsó estéjén kerül megrendezésre Hajdúszoboszló főterén, a hagyományos programot, tűzijáték és zenés koncertek követik.
március. 28. - április. 11.
Húsvéti tojáskiállítás Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló
Hajdúszboszlón húsvéti köntösbe öltözik a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár melletti park, ahol tojásfák kerülnek kiállításra, és csodásan díszítik a parkot és a várost.
április. 22. - április. 24.
Népi étkek fesztiválja Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló
A Népi étkek fesztivál kínálatában a hajdúsági vendéglátás mellett ismert tájegységek ízvilága is megjelenik, finom nedűk kíséretében. A jó hangulat a zenés szórakoztató programok által garantált. 
május. 29.
Hungarospa Gyereknap

Hajdúszoboszló
Május 30-án gyereknap alkalmából a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban is programok várják a kicsiket és szüleiket.
június. 07. - június. 09.
Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál

Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszlón, a nyár első gasztronómiai fesztiválján a szabad tűzön készült ételek és az azokhoz illő ízletes sörkülönlegességek várják az ínyenceket.
június. 25.
A Nap ünnepe - Táncoljuk át az éjszakát!

Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszlón minden évben zenével és tánccal búcsúztatjuk a napforduló éjszakáját. A rendezvényre várják azokat, akik ezen az estén azokat, akik a csillagos ég alatt zenével és tánccal akarják átmulatni Szent Iván éjszakáját.
július. 25. - július. 28.
Szoboszlói Folkhétvége

Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszlón kerül megrendezésre a népzenei, népművészeti fesztivál a Szoboszlói Folkhétvége,  ahol a népművészeté és a néptáncé a főszerep.
július. 27.
Hungarospa születésnap

Hajdúszoboszló
A születésnapját ünneplő hajdúszoboszlói fürdőkomplexum születésnapi programokkal várja a fürdőzőket júliusban.
augusztus. 01. - augusztus. 04.
Szoboszlói Dixieland Napok

Hajdúszoboszló
Minden évben augusztus első hétvégéjén a dixie muzsika szerelmeseit várja Hajdúszoboszló, esténként neves zenekarok előadásával a szabadtéri színpadon. A rendezvény ingyenes!
augusztus. 13. - augusztus. 15.
Országos Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó és Drift bemutató

Hajdúszoboszló
Kamion felvonulás, tűzijáték, tombolasorsolás, koncertek, versenyek, bemutatók és meglepetések várják az érdeklődőket Hajdúszoboszlón.
szeptember. 07.
Birka- és Slambucfőző Örömnap

Hajdúszoboszló
A régió egyik legnagyobb olyan gasztronómiai rendezvénye, ahol a baráti társaságok, brigádok, egyesületek gyűlnek össze és együtt készítik a finomabbnál finomabb szabad tűzön, bográcsban készült ételeket, mely lehet slambuc, vagy birkából készülő finomság.
szeptember. 13. - szeptember. 15.
Bioétel- és Borfesztivál

Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep, szórakoztató kísérőprogramokkal kiegészítve.

Fürdőajánló
Szállásajánló

Hotel Silver**** superior

Hajdúszoboszló
Fürdő a közelben: Hungarospa Hajdúszoboszló
wellnesswellness
városivárosi
gyógygyógy
További szállások