Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Hétforrás

További információ
A Hétforrás, a Kőszegi-hegység legismertebb forrása, egyben közkedvelt kirándulóhely, nevét a hét magyar vezér után kapta.
A hegyen valamikor egy vár is állt, az itt eredő forrás elsődleges célja a lakók vízzel való ellátása volt. Az ide vezető 5 km-es utat nagyjából másfél óra alatt tehetjük meg, jól jelzett turistautakon haladva. A kőszegi forrás a környék egyik legismertebb látnivalója, amelyet 1994-ben, majd 2003-ban újítottak fel. A Hétforrás az Országos Kéktúra része, az ezt igazoló pecsétet az esőbeálló egyik oszlopán találjuk meg. Napjainkban az ide látogatókat padok, asztalok és tűzrakó hely várja.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók

Részletek

Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont Chernel-kert, Arborétum, Múzeum
A kőszegi Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpontban a gyerekek és a felnőttek is játékos formában ismerkedhetnek a környék élővilágával.
Részletek

Szent Jakab-templom
A kőszegi gótikus és barokk képet mutató Szent Jakab-templomot a 14. és 15. század fordulóján építhették.
Részletek

Jurisics-vár
A Jurisics-vár a Kőszegi uradalom igazgatásának mindenkori központja volt már építésétől kezdve. 
Részletek

Írottkő Natúrpark
Az Írottkő Natúrpark Magyarország nyugati határszélén jelentős védett természeti értékekkel, történelmi, kulturális örökséggel rendelkező tájegység.
Részletek