Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Horváth Tanya

Kisújszállás
További információ
A lovasturizmus, a lovasíjászat, a huszárhagyományok és a lovak iránt érdeklődőknek érdemes felkeresni a kisújszállási Horváth-tanyát.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Jelleg: Aktív időtöltés, Állatkert, állatpark

Szabadtéri


A Nagykun Huszárhagyományok bemutatóin, versenyeken, rendezvényeken kívül lovasíjászat, lovasoktatás programjai várják a vendégeket, a nyári időszakban a gyerekek részére lovastáborokat biztosítanak.

Közeli fürdő

A kisújszállási fürdő három szolgáltatást kínál egyben: hotel, élményfürdő és strand, valamint gyógykomplexum. A fürdő számos szolgáltatással várja gyógyulni, kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeit. A belsőtérben öt fedett medence található. A strandon egy feszített víztükrű úszómedencét és egy élményelemekkel felszerelt gyermekpancsolót vehetnek igénybe a fürdőzők. Emellett strandröplabda, lábtenisz, strandfoci, sakk, csónakázótó és vízibicikli várja az aktív pihenésre vágyókat. A szaunavilágban beltéri finnszauna, infraszauna, kültéri rönkszauna, egy aromaszauna, valamint egy gőzkamra vehető igénybe.