Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Ilona-völgyi vízesés

További információ
Az Ilona-völgyben egyedülálló látványként fogadja a kirándulókat a patakmeder vadregényes sziklatömbjeire nyolc méter magasból lehulló vízesés.
Az Ilona-patak mentén kialakított tanösvény egyik része az Ilona-völgyi vízesés, amely hazánk legmagasabb természetes zuhataga. Az ide vezető úton megpihenhetünk a réteken, ahol akár piknikezhetünk is, így nagyon jó kirándulási alternatíva a természetben feltöltődni vágyó családoknak, pároknak és baráti társaságoknak. Az útvonal nagy része aszfaltos, amit köves út, majd néhány száz méteres erdei út vált fel köves talajjal, itt-ott kisebb emelkedőkkel. A vízesés főleg a hóolvadás vagy egy kiadós mennyiségű csapadék után igazán látványos, egyébként igen vékonyka vízsugár tör elő a szikla hasadékából.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Recski Nemzeti Emlékpark
A Recski Nemzeti Emlékpark területén a kommunizmus évei alatt kényszermunkatábort működtettek. 
Részletek

Cifra Istálló és Kocsimúzeum
A parádi Cifra Istálló és Kocsimúzeum kiállításán díszes főúri hintókat és tartozékokat lehet megtekinteni.
 
Részletek

Palóc Ház
Parád legjelentősebb műemléke a Palóc Ház, melyben megtekinthetjük a jellegzetes palóc bútorokat, ruhákat, az udvaron a pajtát és az ólat a 150 évvel ezelőtti állapotnak megfelelően.
Részletek

Kékestető
A Kékestető a maga 1014 méterével Magyarország legmagasabb pontja, melynek klimatikus viszonyai, páratlan körpanorámája és tv-tornya sokakat vonz. 
Részletek