Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Juliánus Kilátó - Nagymaros

Visegrád
További információ
A Hegyes-tető 482 méter magas csúcsán álló, középkori bástyát idéző Julianus barátról elnevezett Julianus-kilátóból csodálatos panoráma tárul elénk a Dunára, a Visegrádi-hegységre és a Börzsönyre is. 
Nagymarosról a kék, Zebegényből a sárga jelzésekkel ellátott útvonalon, nagyjából négy kilométernyi sétával jutunk fel a kilátóhoz.
Az épület középső szintjén egy fedett helyiséget alakítottak ki, ahová behúzódhatunk a szél és az eső elől. A hely érdekessége, hogy a Dunakanyart szinte teljes egészében be lehet innen látni. 
A kilátót Törökmezővel a Törökmező tanösvény köti össze. Ha szeretnénk megismerni a Dél-Börzsöny élővilágát, belepillantani az erdészek munkájába, időutazást tenni a múltba, érdemes végigjárni a kényelmes terepen haladó, látványos, informatív útvonalat a ZT jelzéseken. 

A kilátó ingyenesen látogatható.

Közeli fürdő

A visegrádi fürdő korszerű wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálfürdővel várja a vendégeket. A Lepence Spa az év minden napján látogatható. Az erdős hegyoldalba épült római és török hangulatú fürdő széleskörű wellness szolgáltatásokat biztosít és képzett szakemberekkel várja a vendégeket. A fürdőben egy 30-40 fokos tepidárium, a szuanaparkban pedig finn szauna és gőzfürdő merülő medencével, illatos gőzkamra, három aromakabin, jégkút, élményzuhanyok, infrakabin és natúr szauna található.

 Fürdők
Lepence Spa