Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Kányavári-sziget

További információ
A Kányavári-sziget egy természetvédelmi terület közepén található; vonzerejét a gazdag madárvilág és a varázslatos természeti környezet adja.
A Kis-Balaton egyedülálló vízivilágát csodálhatjuk meg a Kányavári-szigeten. A fészkelő vízimadarak megfigyelése mellett hallgathatjuk a békák brekegését, de már a szigetre vezető, nem hétköznapi kialakítású fahídon átsétálva is azt érezhetjük, az ország egy különleges részére utaztunk.
A Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik legnépszerűbb turistacélpontja a Kányavári-szigeten elhelyezkedő Búbos vöcsök tanösvény, amely kifejezetten a térség madárvilágának bemutatására törekszik. Az itt eltöltött idő igazi élmény lehet, mert lehetőség van a tűzrakásra, sőt horgászni is lehet. Az infopontnál tájékozódhatunk a Kis-Balaton és környékének látnivalóiról, valamint a közelben elérhető szolgáltatásokról.

Nézze meg a 360 fokos képeket a Kányavári-szigetről!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával).Tekintse meg a Kányavári-szigetről készült videókat is!
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Kis-Balaton
A Kis-Balaton egy 14.800 hektáros mocsárvilág, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. 
Részletek

Kápolnapusztai Bivalyrezervátum
Főleg gyerekekkel kihagyhatatlan program a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, az interaktív kiállítással és a szabadban legelő, több mint 200 állattal.
Részletek

Fenékpusztai feketefenyősor és római romok
A fenékpusztai római romok mellett érdemes megtekinteni a feketefenyők alkotta túra útvonalat, mely nordic walking útként is működik.
Részletek

Szőlőhegy Pincesor
Zalakaroson, a Szőlőhegy Pincesor régi pincéiben autentikus környezetben lehet megkóstolni a helyi borokat.
Részletek

Dísz tér
A Dísz tér Zalakaros egyik leglátványosabb központi tere.
Részletek