Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Keleti-főcsatorna

További információ
A Keleti-főcsatornán hajózni és horgászni is lehet.
Az 1956-ban átadott Keleti-főcsatorna kialakítása a 19. századi Tisza szabályozás után vált szükségessé, mert biztosítani kellett a Hajdúhát megfelelő öntözéséhez szükséges vízmennyiséget.  A közel 110 kilométeres szakasz növényvilágát a növényszegély jellemzi, amely a nádból, a harmatkásából és az alsó szakaszon lévő gyékényfajokból tevődik össze. A csatorna Bakonszegnél, a Kálló-éren keresztül ömlik a Berettyóba. A terület a térség egyik legkedveltebb horgászterülete, amelyet napjainkban szinte végig erdő szegélyez. A horgászok a ponty, busa, amur, süllő, harcsa mellett bodorkát, compót vagy fenékjáró küllőt is foghatnak.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Erődfal
Hajdúszoboszló látnivalói közt tekinthető meg a református templom körüli erődfal egy szakasza a megmaradt sarokbástyával. 
Részletek

Bocskai Múzeum
A Bocskai Múzeumban található a Hajdúszoboszló történetét bemutató várostörténeti gyűjtemény, továbbá mezőgazdasági kiállítás is megtekinthető itt.
Részletek

MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ
Debrecenben található az ország második legnagyobb kortárs galériája, a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ. 
Részletek

Déri Múzeum
A Déri Múzeum gazdag régészeti, helytörténeti, képzőművészeti, kulturális és néprajzi gyűjteményével kiemelkedő program Debrecen látnivalói között.
Részletek

Debreceni Református Kollégium Múzeuma
A Debreceni Református Kollégium Múzeuma a Tiszántúli Református Egyházkerületi Gyűjtemények tagintézménye. 
Részletek