Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Kis-Balaton

További információ
A Kis-Balaton egy 14.800 hektáros mocsárvilág, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. 
Magyarországnak van egy igen különleges tája a Keszthelyi-öböl délnyugati részén, amit a 18. századig nem kezeltek különálló egységként. A Kis-Balaton akkoriban a tó öbleként fontos szerepet játszott abban, hogy a Zala le tudja rakni a hordalékait. Az idők során ezt a funkcióját fokozatosan elvesztette, amihez nagyban hozzájárult az emberi beavatkozás. Ennek ellenére nagy kiterjedésű növénytársulásokat találunk, többek között hínárosokat, nádasokat, mocsárréteket, illetve fűzligeteket. Említést érdemel az állatvilág is, amelyből kiemelkednek az olyan védett és fokozottan védett madarak, mint a szürke gém, a kócsag, az üstökösgém vagy a búbos vöcsök.

Nézze meg a 360 fokos képeket a Kis-Balatonról!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával).Tekintse meg a Kis-Balatonról készült videókat is!Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Kányavári-sziget
A Kányavári-sziget egy természetvédelmi terület közepén található; vonzerejét a gazdag madárvilág és a varázslatos természeti környezet adja.
Részletek

Kápolnapusztai Bivalyrezervátum
Főleg gyerekekkel kihagyhatatlan program a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, az interaktív kiállítással és a szabadban legelő, több mint 200 állattal.
Részletek

Fenékpusztai feketefenyősor és római romok
A fenékpusztai római romok mellett érdemes megtekinteni a feketefenyők alkotta túra útvonalat, mely nordic walking útként is működik.
Részletek

Szőlőhegy Pincesor
Zalakaroson, a Szőlőhegy Pincesor régi pincéiben autentikus környezetben lehet megkóstolni a helyi borokat.
Részletek

Dr. Schulhof Vilmos sétány
A hévízi sétálóutca végén álló télifürdő épületétől induló Dr. Schulhof Vilmos sétány a tófürdő főbejáratához vezet. 
Részletek