Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Lillafüredi Palotaszálló

Miskolc-Lillafüred
További információ
A Lillafüredi Palotaszálló Lux Kálmán tervei alapján, neoreneszánsz stílusban épült, három völgy találkozásában, a Hámori-tó mellett.
A 20. század első felében épült szálloda szobáiból lenyűgöző kilátás tárul elénk. A négyemeletes épület északi részén a Hámori-tóra, a délin pedig a Szinva-völgyre nyílik kilátás, a parkban sétálva pedig ősfákban és szépen gondozott virágágyásokban gyönyörködhetünk.
A Lillafüredi Palotaszálló belsejére is érdemes figyelmet fordítanunk, a Nagy Lajos, a Hunyadi és a Mátyás termekben színes, ólomberakásos ablakokat vehetjük szemügyre, amelyek Helbig Ferenc képzelőerejét dicsérik. Ezekben a termekben körbejárva tényleg úgy érezhetjük, hogy királyi környezetbe csöppentünk, egy itt elfogyasztott ebéd vagy vacsora közben történelmi utazásra indulhatunk.

Járja be a Lillafüredi Palotaszállót egy virtuális túrán! 

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.Tekintse meg a Lillafüredi Palotaszállóról készült videókat is!Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Miskolc-Lillafüred látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...


Miskolc-Lillafüred
Látnivalók
Megközelítés