Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Lillafüredi Palotaszálló

Miskolc-Lillafüred
További információ
A Lillafüredi Palotaszálló Lux Kálmán tervei alapján, neoreneszánsz stílusban épült, három völgy találkozásában, a Hámori-tó mellett.
A 20. század első felében épült szálloda szobáiból lenyűgöző kilátás tárul elénk. A négyemeletes épület északi részén a Hámori-tóra, a délin pedig a Szinva-völgyre nyílik kilátás, a parkban sétálva pedig ősfákban és szépen gondozott virágágyásokban gyönyörködhetünk.
A Lillafüredi Palotaszálló belsejére is érdemes figyelmet fordítanunk, a Nagy Lajos, a Hunyadi és a Mátyás termekben színes, ólomberakásos ablakokat vehetjük szemügyre, amelyek Helbig Ferenc képzelőerejét dicsérik. Ezekben a termekben körbejárva tényleg úgy érezhetjük, hogy királyi környezetbe csöppentünk, egy itt elfogyasztott ebéd vagy vacsora közben történelmi utazásra indulhatunk.

Járja be a Lillafüredi Palotaszállót egy virtuális túrán! 

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.Tekintse meg a Lillafüredi Palotaszállóról készült videókat is!Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Miskolc-Lillafüred látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...

A legjobb elérhető szállások Miskolctapolcán

Kattinson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...MegnézemKözeli látnivalók
Lillafüredi Függőkert és Vízesés
A Lillafüredi Függőkertet a Palotaszálló alatti hegyoldalban alakították ki, amely lépcsőzetesen ereszkedik alá az Anna-barlang bejáratához.
Részletek

Hámori-tó
A miskolc-lillafüredi térséghez tartozó Hámori-tó a Garadna patak felduzzasztásából keletkezett, partján sétaút vezet.
Részletek

Szeleta-barlang
A Szeleta-barlang az egyik legizgalmasabb, látogatható barlang Miskolc-Lillafüred térségében, őskori leletekkel.
Részletek

Szent István-barlang
A Miskolc közelében, Lillafüreden található Szent István-barlang a különleges formájú cseppkövek birodalma. Járataiból a látogatók 170 méternyi szakaszt látogathatnak.
Részletek

Herman Ottó Emlékház
Herman Ottó egykori lillafüredi nyaralója, a Peleház 1898–1903 között épült, az akkoriban újonnan kialakított üdülőtelep részeként.
Részletek