Aktuális akciók
Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek

Mecseki túraútvonalak

További információ
Az ország legjobban kiépített és karbantartott túraútvonal-hálózatával Baranya megye büszkélkedhet. A Mecsekben számos útvonal közül választhatnak a bakancsos turisták.
A Misinatetőről több útvonal indul, melyek eltérő hosszúságúak és nehézségűek. A kezdőknek a 3 kilométer hosszúságú Dömörkapun át Tettyére érkező vonal ideális. Ennél kicsit rövidebb – 2,5 km-es – a Manduláson és Mecsekkapun keresztül tartó rész, de ha körtúrára vágyunk, akkor a Kis-Tubesen, a János-kilátón és a Rotary-körsétányon át érhetünk vissza a kiindulási pontra. Bármelyik útvonalat választjuk, garantáltan kiszakadunk egy kicsit a monoton hétköznapokból és új energiával töltődhetünk fel a természetben.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Sárkány-forrás és Sárkány-szakadék
A Sárkány-forrás az orfűi műút falu előtti hajtűkanyarjának közelében a Sárkány-szakadékban található, a zöld sáv jelzésű turistaútból kiágazó gyalogösvényen közelíthető meg.
Részletek

Abaligeti cseppkőbarlang
Abaliget 1768 óta ismeretes cseppkőbarlangjáról, melynek 500 méteres szakasza kiépített és látogatható. 
Részletek