Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Mókuskaland Élménypark

Hajdúszoboszló
További információ
A Mókuskaland Élménypark minden korosztály számára felejthetetlen élményt kínál. Különböző nehézségű akadályokon tesztelhetjük bátorságunkat, izgalmas pillanatokat szerethetünk egy kellemes környezetben. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1990 - 2800

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A kalandpark közel egy hektáron terül el, erdős rész veszi körül, melynek köszönhetően az akadálypályák mindig árnyékban vannak. A természetes környezetben és a méteres magasságokban kialakított pályákon minden korosztály kalandos kikapcsolódásra számíthat. 

Pályák 

A gyermekeket 85 méter hosszú, 10 akadályból összeállított gyermekpálya várja, amelynek minden szakasza kellő izgalmakat nyújt a résztvevőknek. Természetesen pihenőpontokat is találhatunk, ahol a fáradtabbak erőt gyűjthetnek a következő akadályhoz. A gyermekpálya 120 cm testmagasság alattiaknak ajánlott.
A felnőtt pálya 150 méter hosszú, magassága 4,5 méter, a gyakorlott kalandorok is komoly kihívás elé néznek, ha kipróbálják. 120 cm testmagasság felett ajánlott igénybe venni. 
Az élményekkel teli kalandozást a 9 akadályból álló csúszópálya teszi még inkább felejthetetlenné. A csúszópályán szabadesésben 130 méter hosszan csúszhatunk 6,2 méter magasságban. Nagyszerű kikapcsolódás ősztől tavaszig az izgalmakra vágyóknak.  

Biztonság

A Mókuskaland Élményparkban nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, a park a legszigorúbb előírásoknak felel meg, felszerelései a legkiválóbb minőséget képviselik.

Megközelítés

Az élményparkot Hajdúszoboszlón a Liget utca 23. szám alatt találjuk. Bővebb információt, árakat ide kattintva olvashatunk. 
 

Fürdők a közelben

A hajdúszoboszlói fürdőben gyógyfürdő, termálfürdő, strand, aquapark, élményfürdő, prémium zóna és uszoda elégíti ki a vendégek különböző igényeit. A csarnok három gyógyvizes medencéje mellett négy nyitott látványmedence áll a vendégek rendelkezésére. A fedett élményfürdő rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját. Az Aqua-Palace húsz medencéje között exkluzív élménymedencék is találhatók, melyek különböző korokat és helyszíneket idéznek meg, ilyen a trópusi fürdő, a jégbarlang fürdő, a mozi fürdő, a Pávai termálfürdő, a Gangesz fürdő, a Római fürdő, a tengeri fürdő és a barlangfürdő. Az élményfürdő első emeletén egész szaunavilág áll három finn szaunával, két gőzkamrával, két infrakabinnal és merülő medencével. A második emeleten egy további szauna sziget is található finn szaunával és kültéri merülő medencével.

 

Hajdúszoboszlótól 20 perc alatt eljutunk Debrecenbe, ahol az Aquaticum fürdőközpont termál-, gyógy-, strand-, élményfürdő, aquapark és wellness részlegeivel valamennyi generáció számára komplex szolgáltatásokat kínál. A debreceni fürdő a Nagyerdő szívében működik, amely a nyári szezonban strandfürdővel egészül ki. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára, minden fürdővendég szívébe. A legkisebbeket speciális klórmentes bébimedencével, a nagyobbakat gyerekmedencével, kültéri és beltéri gyermekjátszóval várják. Az élményfürdőben ezek mellett van még hullám- és élménymedence is, továbbá izgalmas csúszda, mászófal, vízicsopper, waterball, jakuzzik, barlangfürdők, sodrófolyó, gejzír, dögönyözők, gomba- és nyakzuhanyok, illetve egy Mediterrán Étterem és Thai Masszázscentrum.

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Hajdúszoboszló látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...