Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút

További információ
A Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút egy keskeny nyomtávolságú vasút Magyarország nyugati határán, ami Fertőbozt köti össze a nagycenki Széchenyi-kastéllyal.
Igazi történelmi utazásban lehet részünk a menetrend szerint, 4 km-es szakaszon közlekedő kisvasúton utazva. A régi vasúti létesítmények az egykori őrházak épületeinek hasonmásai. A kisvasút főpályaudvarán használat közben láthatjuk az egykori idők karos jelzőit, az őrházi harangműveket, illetve a karos sorompókat. Természetesen nem hiányoznak a gőzmozdonyok sem, amelyek Kisgyóni és Kőszékbányák vidékéről kerültek ide.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Fertő-Hanság Nemzeti Park
A Fertő-Hanság Nemzeti Park a Fertő-tó Tájvédelmi Körzet átszervezésével jött létre, 1994-ben csatolták hozzá a Hanság Tájvédelmi Körzetet. 
Részletek

Scarbantia Régészeti Park
A soproni Scarbantia Régészeti Park emlékei a római kori városi út, egy lakóház és ötvösműhely maradványai, a római kori városfalak, valamint a XI. századi ispáni vár sánca és a középkori városfal.
Részletek

Tűztorony és Hűségkapu
A Tűztorony és a Hűségkapu Sopron két jelképe. Az előbbi a város több pontjáról is jól látható. 
Részletek

Storno-ház
Sopron egyik legszebb palotája a Storno-ház a Fő téren, a Tűztorony szomszédságában áll. 
Részletek

Kecske-templom
A Kecske-templom Sopron legismertebb temploma, a Fő téren áll. 
Részletek