Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Nagyerdei Víztorony

Debrecen
További információ
A Nagyerdei Víztorony Debrecen egyik legkedveltebb turisztikai élményközpontja, a fiatal korosztály népszerű közösségi tere és szórakozóhelye. Az ideérkező látogatókat égig érő élmények és változatos programok várják az év minden napján.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 500 - 1000

Jelleg: Kilátó, Természeti látnivaló

Fedett + Szabadtéri


A 34 méteres magas kilátóból elképesztő kilátás nyílik az egész városra, ahol virtuális időutazásban is részt vehetünk. Az aktív kikapcsolódás szerelmeseit májustól szeptemberig várja a kültéri hobbimászófal, valamint riksa kölcsönzésre is van lehetőség. 

A művészeti galéria kiállításoknak, különböző tematikus foglalkozásoknak, irodalmi esteknek ad otthont, de akár céges összejövetelekre is alkalmas helyszín lehet. A hangulatos kávézó és fröccsbár egész évben várja a vendégeket. A színpaddal, hang- és fénytechnikával felszerelt téren koncertek, zenei partyk biztosítják az élményteli kikapcsolódást minden korosztály számára.  Esténként a fényjáték nyújt lenyűgöző látványt. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Debrecen látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...