Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Orgoványi Dínó Park

Kiskőrös
További információ

Ősi dínó világ a homokdűnék között

Nekik ajánljuk: Családok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Jelleg: Kaland

Szabadtéri


Milyen lehetett az egykori erdő, amiben dinoszaurusz bébik cseperedtek anyukájuk féltő szemei előtt? Milyen lehetett az, amikor az erdő csendjét egy T-rex ordítása verte fel? Amikor fák között raptor csapatok vadásztak a prédára? Vár rád az - Orgoványi Dínó Park!

Ha szeretnél megmártózni ezekben az élményekben, vár téged az orgoványi homokdűnék között megbújó dínó erdő. Élethű, mozgó, hangot adó dinoszauruszok és kicsinyeik bújnak meg ezen a területen. Megismerheted a fajtákat, tanulmányozhatod az életüket, megtanulhatod, mivel táplálkoztak, milyen csontjaik maradtak fenn.

 

Egy kicsit sivatag, egy kicsit oázis. De mindenképpen sok élmény! 

 

A park a téli időszakban zárva van. Várható nyitás: 2024. júniusa.

Közeli fürdő

A Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő medencéi fürdőzésre, strandolásra és úszásra egyaránt alkalmasak. A fürdő termálvize gyógyvíz minősítéssel rendelkezik. A parkos környezetben található fürdőben két szabadtéri hidegvizes, két (iker elrendezésű, pezsgőfürdős) termálvizes (felülről fedett, oldalról nyitott) medence, tanmedence és úszómedence várja a látogatókat. Emellett különböző wellness szolgáltatások - két finn szauna, egy infra szauna, egy gőzkabin, egy szolárium - biztosítják a vendégek kikapcsolódását. A termálmedencék vize gyógyvíz minősítésű. A magas flór- és sókoncentrációjú hévíz nátriumkloridos, hidrogénkarbonátos, jódos-brómos összetétellel bír.