Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Pécsi Est Café

Pécs
További információ

A Pécsi Est Café egy pécsi intézmény, amely több mint egy szórakozóhely

 

Nekik ajánljuk: Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Fedett


A Pécsi Est Café egy olyan hely, ahol a kultúra, a zene és a jó társaság találkozik. A helyszín hangulatos belső tere, változatos programkínálata és barátságos személyzete teszi a pécsi éjszaka egyik legkedveltebb célpontjává. A helyszín étteremként, pubként és koncerthelyszínként is működik. Az étteremben hagyományos magyar ételeket, valamint nemzetközi fogásokat is kínálnak. A pubban széles választékát kínálják a söröknek, boroknak és italoknak. A koncerthelyszínen pedig rendszeresen fellépnek magyar és külföldi zenekarok és előadók.

 

A Pécsi Est Café egy olyan hely, ahova minden pécsinek és Pécsre látogatónak egyszer el kell mennie.

 

Megközelítés 

 

A Pécsi Est Cafét Pécsen, a Rákóczi út 46. szám alatt találjuk. 

 

Fürdőajánló

 

A pécsi Hullámfürdőben hullám- és strandmedence, valamint fedett úszómedencék várják a fürdőzőket. Az 1935-ben alapított Pécsi Hullámfürdő a baranyai megyeszékhely szívében helyezkedik el. A fürdő nevét a strandon felszerelt hullámoztató révén kapta, amely 130 centiméteres hullámokkal idézi fel a tenger hangulatát minden órában. A hullámmedence mellett egy 33 méteres úszómedence is várja a vizes élmények kedvelőit. A több mint nyolcezer négyzetméteres, gondozott pázsit mellett fajátékokkal, hintával, homokozóval felszerelt, árnyas családi pihenőpark nyújt nyári kikapcsolódási lehetőséget az ide látogatóknak.

 

A pécsi Pollack Strand nagy zöld területű elhelyezkedésének köszönhetően, számos kikapcsolódási lehetőséggel várja vendégeit. Az 1984 óta működő strandon egy feszített víztükrű és két gyermekmedence mellett található még röplabdapálya, tűzrakóhely és grillező, valamint hintaágy, gyermekeknek játszótér. A Pollack Strandon grillezni és tüzet rakni is megengedett  - előzetes bejelentkezés után.