Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Rába mente

További információ
A kanyargós, medrét gyakran változtató, vad Rába meredek partjaival, a kanyarulatokban épített övzátonyokkal, a medret kísérő ligeterdőkkel egyedülálló természetes szépséget kölcsönöz a tájnak.
Ha klasszikus vidéki hangulatra vágyunk és a természet közelében akarunk feltöltődni, akkor a Rába-mente az egyik legjobb választás. Gyönyörködhetünk a táj változatos képében, kirándulhatunk a dombokon, a folyóvölgyekben, a mezőkön, a szántókon és megpihenhetünk a tavak partján.  A Rába árterén kiterjedt ártéri erdőkben kirándulhatunk. 
A határvidék természeti-, és kulturális emlékeit sok apró település őrzi. Itt található többek között a Dr. Batthyány Strattmann László nevét viselő múzeum, a Domonkos kolostor és templom, illetve a rendezvényeknek és kiállításoknak helyet adó Békeház. A térség összképét nem rontotta meg az iparosítás, így kiélvezhetjük az állat-és növényvilág sokszínűségét.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...