Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Rába mente

További információ
A kanyargós, medrét gyakran változtató, vad Rába meredek partjaival, a kanyarulatokban épített övzátonyokkal, a medret kísérő ligeterdőkkel egyedülálló természetes szépséget kölcsönöz a tájnak.
Ha klasszikus vidéki hangulatra vágyunk és a természet közelében akarunk feltöltődni, akkor a Rába-mente az egyik legjobb választás. Gyönyörködhetünk a táj változatos képében, kirándulhatunk a dombokon, a folyóvölgyekben, a mezőkön, a szántókon és megpihenhetünk a tavak partján.  A Rába árterén kiterjedt ártéri erdőkben kirándulhatunk. 
A határvidék természeti-, és kulturális emlékeit sok apró település őrzi. Itt található többek között a Dr. Batthyány Strattmann László nevét viselő múzeum, a Domonkos kolostor és templom, illetve a rendezvényeknek és kiállításoknak helyet adó Békeház. A térség összképét nem rontotta meg az iparosítás, így kiélvezhetjük az állat-és növényvilág sokszínűségét.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Szent Miklós katolikus templom
Sárvár egykori plébániatemploma volt az 1912-ig közigazgatásilag önálló Sáron álló középkori eredetű Szent Miklós katolikus templom. 
Részletek

Nádasdy vár és Nádasdy Ferenc Múzeum
A Sárvár szívében álló, a reneszánsz várkastélyok hangulatát idéző Nádasdy vár az ország egyik kiemelkedő műemléke és egyben a város szimbóluma.
Részletek

Sárvári Arborétum
Megközelítőleg háromszáz fa- és cserjefaj megismerését teszi lehetővé a Sárvári Arborétum, mely tökéletes program egy kiránduláshoz.
Részletek

Történelmi Témapark
A szombathelyi Történelmi Témapark építményei és eszközei az antik természettudományokat hozzák megfogható, kipróbálható közelségbe.
Részletek

Iseum
Az Isis istennő tiszteletére épült szentély, az Iseum a legismertebb ókori építészeti emlék Szombathelyen. 
Részletek