Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Recski Nemzeti Emlékpark

További információ
A Recski Nemzeti Emlékpark területén a kommunizmus évei alatt kényszermunkatábort működtettek. 
Recsk akaratától függetlenül a 20. században sajátos jelentést kapott, mert 1950-ben a közelben kapott helyet az egyik kényszermunkatábor, ahol mintegy 1500 magyart tartottak fogva. A Nemzeti Emlékpark közelebb hozza a történelem egyik jelentős, de sokáig titkolt szeletét. Kiváló kirándulási alternatíva azoknak, akiket érdekel, milyen viszonyok uralkodtak a világháborúban, és hogyan igyekeztek mindezt túlélni az itt fogva tartottak. A hely létezését igyekeztek eltussolni, ezért lebontották, néhány évvel később azonban a túlélők emlékművet állítottak az elhunyt rabtársaik tiszteletére.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Cifra Istálló és Kocsimúzeum
A parádi Cifra Istálló és Kocsimúzeum kiállításán díszes főúri hintókat és tartozékokat lehet megtekinteni.
 
Részletek

Palóc Ház
Parád legjelentősebb műemléke a Palóc Ház, melyben megtekinthetjük a jellegzetes palóc bútorokat, ruhákat, az udvaron a pajtát és az ólat a 150 évvel ezelőtti állapotnak megfelelően.
Részletek

Egerszalóki tó
Az Egerszalóki tó remek kikapcsolódási célpont a horgászat szerelmeseinek és a természetkedvelőknek.
Részletek

Egerszalóki szőlő és bor
Egerszalókon csodálatos, riolittufába vájt pincék várják a borkedvelőket.
Részletek

Kékestető
A Kékestető a maga 1014 méterével Magyarország legmagasabb pontja, melynek klimatikus viszonyai, páratlan körpanorámája és tv-tornya sokakat vonz. 
Részletek