Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Siófoki Víztorony

Siófok
További információ
Siófok egyik legjellegzetesebb építménye a Víztorony, ahonnan pazar kilátás tárul a környékre és a Balatonra.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Kb. ennyibe kerül egy főre: 500 - 1000

Jelleg: Kilátó

Szabadtéri


A torony 2012-ben, építésének 100. évfordulóján újult meg teljes egészében. Az épület kilátó szintjeire 2 panorámalifttel juthatnak fel a látogatók. A torony legfelső szintjén kávézóként nyílt meg a Szentkirályi Oxigénbár, ahol a modern és hangulatos belsőtér mellett a vendégek egy várostörténeti bemutatóval is megismerkedhetnek. Az Oxigénbár különlegessége a 90-95%-os oxigén szippantgatása mellett, a Surface 2, ami a Samsung és a Microsoft által fejlesztett interaktív érintőképernyős asztal. Ennek segítségével a videó-falon a képeket, filmeket, ismertetőket tekinthetünk meg a Balatonról. 
 

Közeli fürdő

A siófoki fürdő többféle medencével, két szaunavilággal és wellness szolgáltatásokkal várja a vendégeket minden korosztályból. A közel 800 m² vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 6 medence csábítja fürdőzésre a vendégeket az élményfürdőben. A létesítményben gyermekmedence vízijátékokkal, játszóház, csúszda, élménymedence, termálmedence, pihenőszoba biztosítja a látogatók felhőtlen szórakozását, kikapcsolódását. A kültéri melegvizes medence nagyberényi termálvízzel van feltöltve, és egész évben használhatjuk. Az alagsori natúr szaunavilágban a nagy befogadóképességű finn szauna mellett tepidárium kapott helyet, de van még bioszauna, tengeri levegős kabin, sóbarlang. Az emeleti szaunavilágban infraszauna, gőzkabin, fény- és aromaterápiás szauna, és finn szauna is várja az izzadni vágyókat.