Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Szent Hubertus kápolna

Tamási
További információ
A Szent Hubertus Kápolna a vadászok és erdészek védőszentjének tiszteletére, a Gyulaj Zrt. munkatársainak összefogásával épült, Gál László tervei alapján. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: ingyenesen látogatható

Jelleg: Aktív időtöltés, Templom, egyéb vallási épület, Természeti látnivaló

Fedett + Szabadtéri


A csodálatos környezetben található kápolna a teremtett világ szépségére és a kereszténységre hívja fel a figyelmet. Sok keresztelői, esküvői szertartás zajlik a helyszínen minden évben. Baráti, családi, munkahelyi közösségek csoportképei készülnek előtte, kedvelt célpont a turisták körében, számos magyar és külföldi magazinban is szerepelt már a fotója.

Járja be a kápolnát egy virtuális túrán!

Közeli fürdő

A tamási fürdő egész évben fogadja a látogatókat. A fürdő és strand számos medencével, gyógyhatású termálvízzel és wellness szolgáltatásokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. A fürdőben összesen tizenöt medence: többek között öt gyógyvizes medence, két élménymedence, egy gyermekpancsoló csúszdával, egy szivárványcsúszda, egy hideg vizes csobbanó medence, egy 33 méteres úszómedence és egy 25 méteres fürdőmedence található. Emellett többféle wellness szolgáltatás, pezsgőfürdő, szauna világ (finn szaunák, gőzkabin, infra - és aroma szaunák, sóbarlang) és hideg-meleg Kneipp-taposó áll a fürdőzők rendelkezésére. A termálfürdő gyógyászati részlegén különféle masszázsok várják a vendégeket.