Aktuális akciók
Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek

Szilvásvárad

További információ
Szilvásvárad az egyik legismertebb bükki üdülőhely, itt található a Bükki Nemzeti Park részét képező Szalajka-völgy és a Fátyol-vízesés is.
A település gasztronómiai és természetközeli élményekkel, látnivalókkal várja a látogatókat, a programok széles kínálatában minden korosztály megtalálja a szívéhez közel állót. Az erdészeti iskola és a kalandpark a gyerekeket, a dzsip túra, barlangászat és sétakocsikázás pedig elsősorban a felnőtteket kapcsolja ki. Szilvásvárad látnivalókban sem szűkölködik, a református kerektemplom, a Millenium kilátó, a Gerenna-vár és az Olasz-kapu mellett ellátogathatunk a Három-kőhöz, a Katonasírokhoz vagy a Fátyol-vízeséshez. Ha pedig kiszívott minket a friss levegő, akkor a helyi éttermekben gyönyörű panoráma mellett fogyaszthatjuk el a finom falatokat.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Bánkút
Bánkút a Bükk-hegység központjában helyezkedik el, itt található hazánk egyik legmagasabb pontja, a 956 méter magas Bálvány csúcs.
Részletek

Egri minaret
Eger látnivalói közül kiemelkedik az Egri minaret, mely hazánk három minaretje közül a legmagasabb és egyben a legjobb állapotban lévő.
Részletek

Kopcsik Marcipánia
Az egri Kopcsik Marcipániában kiállított közel 120 darab különböző tárgy mind marcipánból készült. 
Részletek

Egri Vár
Aki Egerbe utazik, feltétlenül látogassa meg az Egri Várat is. A város fölé magasodó Egri Vár már messziről is lenyűgöző látványt nyújt.
Részletek

Egri Road - Beatles Múzeum
Magyarország első állandó Beatles gyűjteménye 2015 májusában nyitotta meg kapuit Egerben. Hasonló jellegű múzeum csak három másik helyen található a világban.
Részletek