Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Tisza-tó Bisztró és Pizzéria

Poroszló
További információ

Tisza-tó Bisztró és Pizzéria - finom ételek a Tisza-tó partján

 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Fedett


A Tisza-tó Bisztró és Pizzéria közvetlenül a Fő út mellett található, a strand és a kikötők csak pár percnyi sétára vannak. Az étterem hangulatos, családias környezetben várja a vendégeket. A belső tér tágas és világos, a terasz pedig a tó gyönyörű panorámáját kínálja.  Az étterem kínálata változatos, és minden korosztály számára kínál valamit. A klasszikus magyar ételek mellett nemzetközi konyha ízeit is megkóstolhatják a vendégek.

 

Az étterem specialitása a pizza, amely friss, minőségi alapanyagokból készül. A pizzák széles választékát kínálják, beleértve a hagyományos pizzák mellett a különleges, egyedi ízvilágú pizzákat is.

 

A Tisza-tó Bisztró és Pizzéria népszerű hely a helyiek és a turisták körében is. Az étterem kiváló választás azok számára, akik finom ételeket szeretnének fogyasztani a Tisza-tó partján.

 

Elérhetőség

 

E: [email protected]

T: +36 353 260

C: 3388 Poroszló, Csapó köz 2.

 

Fürdőajánló

Poroszlótól körülbelül 10 km-re található a tiszafüredi fürdő, ahol többféle medence, gyógyvíz és parkosított strandterület várja a vendégeket. 

A strandon egy úszómedence, korszerű strandmedence, egy új, nyitott ülőpados gyógyvizes medence, valamint egy fedett termálmedence található. A termálmedence 38 fokos alkáli-hidrogén-karbonátos gyógyvize jól alkalmazható regenerálódásra, valamint különböző mozgásszervi és reumatikus betegségek gyógyítására. A gyógyfürdővel egységben működő, 3 hektáros ősparkban elhelyezkedő Tiszafüredi Sanitas Corporis Járóbeteg Szakrendelő és Rehabilitációs Centrum komplex, gyógyszeres terápiával kiegészített fizio-baltneoterápiás kezelésekkel szolgálja a vendégek gyógyulását.