Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Thermal Strand- és Gyógyfürdő
Nyitva van

Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A szabadtéri termálmedence üzemel. (A strandmedence 2023. szeptemebr 3-án bezárt)
A 2023-as évben a fedett, termál vizes medencék és az Úszómedence NEM ÜZEMEL!

A tiszafüredi Thermal Strand- és Gyógyfürdőben többféle medence, gyógyvíz és parkosított strandterület várja a vendégeket.
A Hortobágy szélén fekvő, 14 000 lakosú Tiszafüred a Tisza-tavi régió legnagyobb települése és idegenforgalmi központja. A télen nyugodt, nyáron pezsgő kisvárost a Tisza-tó fővárosának tartják. A környék ideális kirándulóhely, Tiszafüreden van például a híres Kócsag Rezervátum, mely a Hortobágyi Nemzeti Park része. Továbbá a vidéken lovaglásra, lovas túrákon való részvételre, kerékpáros túrákra, a városban lévő számos kikötőnek köszönhetően pedig horgászásra is van lehetőség.
A strandon egy úszómedence, korszerű strandmedence, egy új, nyitott ülőpados gyógyvizes medence, valamint egy fedett termálmedence található. A termálmedence 38 fokos alkáli-hidrogén-karbonátos gyógyvize jól alkalmazható regenerálódásra, valamint különböző mozgásszervi és reumatikus betegségek gyógyítására.
A gyógyfürdővel egységben működő, 3 hektáros ősparkban elhelyezkedő Tiszafüredi Sanitas Corporis Járóbeteg Szakrendelő és Rehabilitációs Centrum komplex, gyógyszeres terápiával kiegészített fizio-baltneoterápiás kezelésekkel szolgálja a vendégek gyógyulását. Az intézménnyel kapcsolatban minden információ megtalálható a http://sanitascorporis.hu/ oldalon.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Thermal Strand- és Gyógyfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében