Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Velencei-tó

További információ
A Velencei-tó Magyarország harmadik legnagyobb természetes tava, hazánk legkedveltebb üdülőhelyeinek egyike.
A Budapesttől mintegy 50 km-re található Velencei-tó minden korosztályt élményekkel vár. A napsütés hatására, valamint az átlagosan csupán 1,5 méteres mélysége miatt, ez Európa egyik legmelegebb tava. A víz hőmérséklete a nyári hónapokban elérheti a 26-28 fokot is. A tó partján fövenyes, pezsgő életű strandok várják a kikapcsolódni és sportolni vágyókat. A déli part sekély vizű strandjai a kisgyermekek számára is biztonságos fürdőzési lehetőséget kínálnak. 
A déli parton fakadó gyógyvíz mellett a környéken könnyen teljesíthető túrákat tehetünk meg. A sportot komolyabban űzők élhetnek az országúti vagy hegyi kerékpározás lehetőségével, az északi part pedig a hegyek rajongóit várja. A környék egyedülálló élővilággal büszkélkedhet, így a kirándulás alkalmával érdemes ezeket is megfigyelni. Útvonalként választhatjuk a Madárdal vagy a Csillárka vízi tanösvényt, ellátogathatunk a Dinnyési Templomkertbe, az Agárdi Sport és Szabadidő központba, a Chernel István Madárvártába vagy a Velencei-tavi madárrezervátumba.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Katonai Emlékpark Pákozd - Nemzeti Emlékhely
A Katonai Emlékpark az 1848. szeptember 29-i, pákozd-sukorói csata tiszteletére és emlékére került kialakításra a pákozdi Mészeg-hegyen. A szépen kialakított parkban számos emlékmű található kiállítási felülettel és interaktív lehetőséggel.
Részletek

Székesfehérvári Bányató
A székesfehérvári Bányató 1917-ben váratlanul jött létre, amikor a magas sziklafalak között működő kőbányát egyetlen éjszaka alatt elárasztotta a víz. 
Részletek

Bory-vár
Székesfehérvár talán legkülönlegesebb építménye a Bory-vár, mely az örök szerelem jelképeként épült, 36 éven keresztül.
Részletek

Bence-hegyi Kilátó
A Bence-hegyen, Velence központjától körülbelül 5 kilométerre található a kilátó, csodálatos körpanorámával a Velencei-tóra.
Részletek

Órajáték
A székesfehérvári Kossuth utcában található órajáték figurái a magyar történelem legendás királyait és jól ismert figuráit ábrázolják.
Részletek