Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Visegrádi Bobpálya

Visegrád
További információ
A Visegrádi Bobpálya nagyon szép környezetben várja a száguldás szerelmeseit. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas, adrenalindús élményt kínál. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Kb. ennyibe kerül egy főre: 500 - 1000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A Nagyvillám-Kilátó mellett 2 bobpálya kanyarog a hegyoldalban. A bobozásra 1991 óta van lehetőség, 2002 óta két pályával várják a sportos, lazító élményt kedvelő kirándulókat. A hagyományos medres pályában nyári bobbal, az alpesi bobbal pedig minden időjárási körülmények közt lehetőség van a száguldozásra. Eső vagy hó esetén plexi tetővel szerelik fel a bobokat. A lesikló pálya középső kanyarjaiból kitűnő rálátás nyílik a közeli Fellegvárra.

Közeli fürdő

A visegrádi fürdő korszerű wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálfürdővel várja a vendégeket. A Lepence Spa az év minden napján látogatható. Az erdős hegyoldalba épült római és török hangulatú fürdő széleskörű wellness szolgáltatásokat biztosít és képzett szakemberekkel várja a vendégeket. A fürdőben egy 30-40 fokos tepidárium, a szuanaparkban pedig finn szauna és gőzfürdő merülő medencével, illatos gőzkamra, három aromakabin, jégkút, élményzuhanyok, infrakabin és natúr szauna található.

 Fürdők
Lepence Spa