Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Visegrádi Pisztrángos Tavak

Visegrád
További információ
A Visegrádi Pisztrángos Tavak kellemes időtöltést kínál a természetjárók, pihenni vágyó családok és a horgászsport kedvelői számára. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 500 - 1000

Jelleg: Aktív időtöltés, Természeti látnivaló

Szabadtéri


A Visegrádi Pisztrángos Tavak az Apátkúti-völgyben, a Telgárthy-réttől nem messze található. A látogatók betekinthetnek a pisztrángtartás fortélyaiba, tanulhatnak, horgászhatnak, etethetnek. 

A napijegy ára 750 Ft, igény szerint horgászbot is kérhető, ez a napijegy árának részét képezi. A kifogott halakat nem lehet visszaengedni, kisüttethető a pár száz méterre található Ördögmalom Erdei Étteremben.

A nyugodt erdei környezetben való pihenés, a csendes kikapcsolódás helyszíne. 

 

Közeli fürdő

A visegrádi fürdő korszerű wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálfürdővel várja a vendégeket. A Lepence Spa az év minden napján látogatható. Az erdős hegyoldalba épült római és török hangulatú fürdő széleskörű wellness szolgáltatásokat biztosít és képzett szakemberekkel várja a vendégeket. A fürdőben egy 30-40 fokos tepidárium, a szuanaparkban pedig finn szauna és gőzfürdő merülő medencével, illatos gőzkamra, három aromakabin, jégkút, élményzuhanyok, infrakabin és natúr szauna található.

 

 

 Fürdők
Lepence Spa