Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Zobori Élmény Park

Zalaszabar
További információ
A Zobori Élménypark kültéri és beltéri élményelemeivel kellemes, aktív kikapcsolódást kínál a látogatóinak. A szabadtéri kalandok között szerepel a hullámvasút, kötélpálya, óriáshinta, száraz és csónakcsúszda és a vízi dodzsem. A beltéren is kalandok várnak mindenkit a játszó- és csúszdaparkban, a szabadulószobában, a különböző szimulátorok pedig a virtuális világba repítenek.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1500 - 3000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Fedett + Szabadtéri


A Zalakarostól mindössze 10 km-re található Zobori Élményparkban végtelen kalandok várnak mindenkit. A kalandparkban a kültéri és beltéri szolgáltatásoknak köszönhetően időjárástól függetlenül remekül szórakozhatunk. 

Beltéri élmények

A beltéri élményelemek között található a csúszdapark, ahol a szabadesés élményét is megtapasztalhatjuk. A kicsiket a játszóház várja, ami baba-mama és pihenőszobával felszerelt. A nagyobbaknak a szimulátoros játékok kipróbálásával virtuális kalandozásban lehet részük. A 4XD Cinema kínálatában csodás filmek várják a mozizni vágyókat, akik teljesen elmélyülhetnek és az akció részeseivé válhatnak, hiszen a terem minden érzékszervre ható elemekkel felszerelt. Az izgalmas feladványok kedvelőire is gondoltak, egy szabadulószobában kell megtalálni az egyetlen kifelé vezető utat. 

Kültéri élmények

A kültéri attrakciók közül az egyik legkedveltebb a 400 méter hosszú hullámvasút, ahol a felhőtlen száguldásé a főszerep. A csúszdázás szerelmeseit a kanyargós, kalandos csúszdapálya várja, amin csónakkal száguldhatnak le. 
A bátrabbak a változatos akadályokból álló, kétszintes kötélpályán tehetik próbára ügyességüket. A szabadesés torony igazi adrenalinbomba, ahogy az óriáshinta is, garantált az őszinte sikoly. A száguldozást kedvelők az elektromos dodzsem pályán és a vízi dodzsemen szórakozhatnak. 
Akik további adrenalin növelésre vágynak, mindenképpen próbálják ki a TUBBY JUMP-ot, a villámgyors egyenes pálya végén katapultálva repülhetünk a levegőben, végül egy óriás érkező matracra huppanunk. A téli időszakban a havas pályán is kipróbálható az élmény, továbbá egy korizásra is van lehetőségünk. 
A nyári kánikulában igazi felüdülés a spriccelő, hűsítő élményeket tartalmazó vizes játszótér. Az izgalmas játékok mellett lovak, nyuszik, szurikáták és kenguruk is várják a látogatókat az állatsimogatóban
A Zobori Élménypark az osztálykirándulások, táborok és céges csapatépítő tréningek kedvelt helyszíne. Szülinaposoknak a belépés ingyenes. További információ ide kattintva érhető el. 

Megközelítés

A Zobori Élménypark Zalaszabar, Hrsz. 1565 címen található. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Zalaszabar látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...