Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Zsombói Szabadtéri Színpad

További információ

A József Attila Közösségi Ház 2013 óta minden nyáron megszervezi a Zsombó Szabadtéri Színpad előadásait a piactéren, ahova szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt. 

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Jelleg: Színház, kultúra

Szabadtéri


A Zsombói Szabadtéri Színpad 2017-es nyári műsorterve

 

Két teljesen különböző hangulatú helyszínen gazdag kínálattal várja Önöket. Az előadássorozat a július 7-én és 8-án bemutatásra kerülő Lúdas Matyi című musicallel indul, Látó Richárd zeneszerző és Korognai Károly szövegíró feldolgozásában. A Rózsa Sándor Csárda előtt felépülő hatszáz férőhelyes, tribünre épített nézőtéren kivételes élményre számíthat az idelátogató, ahol a hangulatos épület a környező erdővel kiegészülve természetes amfiteátrumot alkot. A helyi sport- és szabadidőközpont festői környezetben ezerötszáz férőhellyel és fedett színpaddal várja önöket összesen hat alkalommal. Itt elsőként az ExperiDance együttes lép fel július 21-én az Én, Leonardo, – a Fény Születése és 23-án a Nostradamus, Világok Vándora című előadásokkal. Július 29-én a 100 Tagú Cigányzenekar koncertjén a Balkan Fanatik lép fel vendégegyüttesként a Mayossa Táncegyüttes néptáncosainak közreműködésével. Majd augusztus 4-én, 5-én és 6-án a Csókos asszony című operettet láthatják, a főbb szerepekben Verebes Istvánnal, Oszter Sándorral, Mahó Andreával, Király Attilával, Járai Mátéval és – érdekességként – Gundel Takács Gáborral. Nemcsak a legjobb tudásunkhoz párosuló igyekezetünkkel, de Zsombó teljes vendégszeretetével várjuk önöket immáron ötödik alkalommal.

 

Kellemes nyári estéken igényes színházi élménnyel vár mindenkit a Szabadtéri Színpad, Zsombón. 

 

 

A Zsombói Szabadtéri Színpad végleg befejezte működését. 

 

Közeli fürdők

 

A szegedi fürdők Zsombó községtől nagyjából 25 perc alatt elérhetőek autóval. A Napfényfürdő Aquapolisban a korszerű gyógyászat, az élményfürdő és a strand mellett egy 13 csúszdás aquapark áll a fürdővendégek rendelkezésére. A négy évszakos vízivárosban a belső élménymedence térben sodrófolyósok, zuhatagok, pezsgőágyak és egyéb élményelemek várják a fürdőzőket. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness medence. Az élménymedence tér déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé. Szeged másik fürdője, az Anna fürdő egy csodálatosan felújított műemléképületében kapott helyet. A termál-, illetve a wellnessfürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, így igény szerint külön-külön, vagy  kombinált belépőjeggyel, egyben lehet igénybe venni azokat. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni.

 

Zsombótól 20 kilométerre található a mórahalmi fürdő, ahol négyféle gyógyvíz és 21 medence a várja a vendégeket. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a nyári időszakban 14 fedett medence, 7 szabadtéri medence, 8 szauna, két beltéri és egy szabadtéri csúszda áll a vendégek rendelkezésére, akiket számos extra szolgáltatás (Kneipp-medence, jégkása kút, sodrófolyosó, gyermek játszóház, stb.) is várja. A téli időszakban a szabadtéri csúszda ugyan nem üzemel, de a kültéri medencék közül kettő egész évben használható.